hepsisosyal
Blog Sitemiz : hpvliyiz.wordpress.com
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Cevap: HPV hakkýnda yaþadýklarým

Alýntý Arya Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Burda ahcc'nin fiyatýna bakacaðýn bir þey yok ki? Ahcc ülkeye döviz ile geliyor. Ülkedeki enflasyonun ve pahalýlýðýn farkýndaysan konunun bu yönüyle hiç alakasý yok. Çünkü ben mesela 6 yýl önce kullandým ahcc'yi. Yine ucuz bir takviye deðildi, ama þu anki fiyatlara bakarsan önce dolarýn, sterlinin, euronun ülkemizdeki durumuna bakman lazým.

Ahcc normalde bir supplement öyle düþün. Ama hpv'ye nasýl etki ediyor? :
    Baðýþýklýðý güçlendiriyor. Hpv ancak güçlü bir baðýþýklýk sistemi ile ekarte oluyor, vücuttan atýlabiliyor ve ahcc kullanýmý bu süreci genelde çok olumlu etkiliyor.
    Her zaman söylerim; Kiþi normalde tek tip taþýyorsa, virüs 1-2 yýl vücutta kalabiliyor, kiþinin kendi bünyesine bakmasý ve yapýlmamasý gerekenleri yapmamasý ile de alakalý. Örneðin sigara içiyorsa, cinselliðe devam ediyorsa o hpv vücutta kalmaya devam eder. Ama mesela bunlarý yapmýyorsa, iyi besleniyorsa tabii ki olumlu etkiler. Bu olumlu etkiye ahcc süre kýsaltmasý olarak etki eder. Normalde 1-2 yýlda aþýlabilecek süreci, gereken noktalara dikkat ederek ve baðýþýklýðýn da güçlenmesi ile daha kolay bünyeden atýlabiliyor, genelde kendine dikkat edildiðinde ve ahcc kullanýldýðýnda 9 ayda olumlu etki verdiðini üyelerden dolayý fark ediyorum. Tabii kaç tip taþýndýðý da önemli. 1 tip taþýyanla, 3 tip taþýyan bir deðil.. Bu ve bunun gibi pek çok deðiþken etken var. Forumda ahcc kullananlar bölümümüz var, bak orayý okuyabilirsin, aramýzda çoðu kiþi bunu kullanarak negatif olduk, ama bizler hiç negatif olamayacaðýmýz için deðil, en kýsa sürede nasýl negatif olabiliriz diye kullandýk. Hpv vücuttan er ya da geç gidecek çünkü ama bu bize de baðlý. Sigara, alkol, jilet kullanýmý, cinsellik yaþamak vücuttan gitmesine engel oluyor. Mesela bunlarýn da yapýlmamasý lazým gibi gibi... Bunlar yapýlýp, ahcc kullanýlsa o da fayda etmez, sürekli hpv'yi perçinleyen bir þey var çünkü orda.

Çünkü sistem þu: HPV VÜCUTTAN NASIL ATILIR ? - GÜÇLÜ BÝR BAÐIÞIKLIK SÝSTEMÝ VE YAPILMAMASI GEREKENLERÝ YAPMAYARAK - AHCC'NÝN GÖREVÝ NEDÝR? - BAÐIÞIKLIÐI ÝYÝ DERECEDE YÜKSELTMEK. Gördüðün gibi bu bir zincir.

Bu arada beni yanlýþ anlamayýn, ister kullanýrsýnýz ister kullanmazsýnýz. Ben sadece bilinçlendirmeye çalýþýyorum. Sizin doktorunuzun araþtýrmamýþ çünkü. ''hiçbir etkisi yok, para tuzaðý olarak görüyorum'' demesine ben üzüldüm. Doktorunuz öyle görmeye devam edebilir, bizler de sayesinde negatif oluyoruz. Benim derdim, bir þeyi araþtýrmadan bizim bir virüs üzerinde etkin olduðunu düþündüðümüz bir þeyi karalamasý. Çünkü hpv'nin þu an týbbi bir çözümü yok ve elimizdeki birkaç tedavi seçeneðinden biri bu. Hiçbir etkisi yok demesi, araþtýrmadýðýný gösteriyor. Dolaylý olarak o kadar çok etkisi var ki. Neyse ben sadece doktorun söylemlerini doðru bulmadým, belli ki sen de iþin para kýsmýna (ki burda takýlman gereken þey ülkedeki dövizin durumu ve ne halde olduðumuz) ve tuzak olduðuna takýlmýþsýn, herkesin kendi kararý
    Arya AHCC bölümüne baktým ve aslýnda en önemli soruya cevap vermemiþsin ve beni güldürdün teþekkür ederim. AHCC kullanmaya hpv olduðunuöðrendikten 1 sene sonra baþlamýþsýn anladýðým kadarýyla en azýndan bazý doktorlar sana önermemiþ ya da hiç biri. Doktorlara araþtýrmamýþsýn diyorsun cidden üzücü ve komik bi durum . AHCC hakkýnda internet de yazan biþeyden baþka hiç birþey yazmamýþsýn o kadar övüyorsun ki AHCC kullanýn baþka biþey yapmayýn gibi. Benim burda üstüne basa basa söylediðim ve doktorlarým söylediði AHCC filan yalan en önemli olan nokta atýþýyla yakýlmasý ve virüsü yaymamak. Virüsü yaymadýn mý ve direk yaktýrdýn mý zaten temizleniyorsun . Acýkcasý mantýksýz gelmiyor bana yukarda yazdýðýmý okursan bize yayýldýktan sonra gelmeleri dye sürekli söyledi.Para tuzaðý olarak görüyorum demesi de tedavi ücretlerine cok fazla para ödenmesi 1 tanesini bu kadara yakýyoruz da dövizle ilgili deðilde herhalde elektiriðe zam geldi diye artabilir ama o da var🙃 . Mantýk açýsýndan düþündüðünde de yaktýrdýðýn da oradaki virüsü hemen öldürüyorsun ondan korkmayýn diye yazdým tabikide herkes istediðini yapabilir sirke süren soðan sarýmsak basan varmýþ o da þifa olabilir. Gene söylüyorum AHCC kullanmayýn demiyorum ama AHCC güvenceniz kadar yaktýrma iþlemine güvenin 🙃

Administrator Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý Þaban Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Alýntý Arya Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Burda ahcc'nin fiyatýna bakacaðýn bir þey yok ki? Ahcc ülkeye döviz ile geliyor. Ülkedeki enflasyonun ve pahalýlýðýn farkýndaysan konunun bu yönüyle hiç alakasý yok. Çünkü ben mesela 6 yýl önce kullandým ahcc'yi. Yine ucuz bir takviye deðildi, ama þu anki fiyatlara bakarsan önce dolarýn, sterlinin, euronun ülkemizdeki durumuna bakman lazým.

Ahcc normalde bir supplement öyle düþün. Ama hpv'ye nasýl etki ediyor? :
    Baðýþýklýðý güçlendiriyor. Hpv ancak güçlü bir baðýþýklýk sistemi ile ekarte oluyor, vücuttan atýlabiliyor ve ahcc kullanýmý bu süreci genelde çok olumlu etkiliyor.
    Her zaman söylerim; Kiþi normalde tek tip taþýyorsa, virüs 1-2 yýl vücutta kalabiliyor, kiþinin kendi bünyesine bakmasý ve yapýlmamasý gerekenleri yapmamasý ile de alakalý. Örneðin sigara içiyorsa, cinselliðe devam ediyorsa o hpv vücutta kalmaya devam eder. Ama mesela bunlarý yapmýyorsa, iyi besleniyorsa tabii ki olumlu etkiler. Bu olumlu etkiye ahcc süre kýsaltmasý olarak etki eder. Normalde 1-2 yýlda aþýlabilecek süreci, gereken noktalara dikkat ederek ve baðýþýklýðýn da güçlenmesi ile daha kolay bünyeden atýlabiliyor, genelde kendine dikkat edildiðinde ve ahcc kullanýldýðýnda 9 ayda olumlu etki verdiðini üyelerden dolayý fark ediyorum. Tabii kaç tip taþýndýðý da önemli. 1 tip taþýyanla, 3 tip taþýyan bir deðil.. Bu ve bunun gibi pek çok deðiþken etken var. Forumda ahcc kullananlar bölümümüz var, bak orayý okuyabilirsin, aramýzda çoðu kiþi bunu kullanarak negatif olduk, ama bizler hiç negatif olamayacaðýmýz için deðil, en kýsa sürede nasýl negatif olabiliriz diye kullandýk. Hpv vücuttan er ya da geç gidecek çünkü ama bu bize de baðlý. Sigara, alkol, jilet kullanýmý, cinsellik yaþamak vücuttan gitmesine engel oluyor. Mesela bunlarýn da yapýlmamasý lazým gibi gibi... Bunlar yapýlýp, ahcc kullanýlsa o da fayda etmez, sürekli hpv'yi perçinleyen bir þey var çünkü orda.

Çünkü sistem þu: HPV VÜCUTTAN NASIL ATILIR ? - GÜÇLÜ BÝR BAÐIÞIKLIK SÝSTEMÝ VE YAPILMAMASI GEREKENLERÝ YAPMAYARAK - AHCC'NÝN GÖREVÝ NEDÝR? - BAÐIÞIKLIÐI ÝYÝ DERECEDE YÜKSELTMEK. Gördüðün gibi bu bir zincir.

Bu arada beni yanlýþ anlamayýn, ister kullanýrsýnýz ister kullanmazsýnýz. Ben sadece bilinçlendirmeye çalýþýyorum. Sizin doktorunuzun araþtýrmamýþ çünkü. ''hiçbir etkisi yok, para tuzaðý olarak görüyorum'' demesine ben üzüldüm. Doktorunuz öyle görmeye devam edebilir, bizler de sayesinde negatif oluyoruz. Benim derdim, bir þeyi araþtýrmadan bizim bir virüs üzerinde etkin olduðunu düþündüðümüz bir þeyi karalamasý. Çünkü hpv'nin þu an týbbi bir çözümü yok ve elimizdeki birkaç tedavi seçeneðinden biri bu. Hiçbir etkisi yok demesi, araþtýrmadýðýný gösteriyor. Dolaylý olarak o kadar çok etkisi var ki. Neyse ben sadece doktorun söylemlerini doðru bulmadým, belli ki sen de iþin para kýsmýna (ki burda takýlman gereken þey ülkedeki dövizin durumu ve ne halde olduðumuz) ve tuzak olduðuna takýlmýþsýn, herkesin kendi kararý
    Arya AHCC bölümüne baktým ve aslýnda en önemli soruya cevap vermemiþsin ve beni güldürdün teþekkür ederim. AHCC kullanmaya hpv olduðunuöðrendikten 1 sene sonra baþlamýþsýn anladýðým kadarýyla en azýndan bazý doktorlar sana önermemiþ ya da hiç biri. Doktorlara araþtýrmamýþsýn diyorsun cidden üzücü ve komik bi durum . AHCC hakkýnda internet de yazan biþeyden baþka hiç birþey yazmamýþsýn o kadar övüyorsun ki AHCC kullanýn baþka biþey yapmayýn gibi. Benim burda üstüne basa basa söylediðim ve doktorlarým söylediði AHCC filan yalan en önemli olan nokta atýþýyla yakýlmasý ve virüsü yaymamak. Virüsü yaymadýn mý ve direk yaktýrdýn mý zaten temizleniyorsun . Acýkcasý mantýksýz gelmiyor bana yukarda yazdýðýmý okursan bize yayýldýktan sonra gelmeleri dye sürekli söyledi.Para tuzaðý olarak görüyorum demesi de tedavi ücretlerine cok fazla para ödenmesi 1 tanesini bu kadara yakýyoruz da dövizle ilgili deðilde herhalde elektiriðe zam geldi diye artabilir ama o da var🙃 . Mantýk açýsýndan düþündüðünde de yaktýrdýðýn da oradaki virüsü hemen öldürüyorsun ondan korkmayýn diye yazdým tabikide herkes istediðini yapabilir sirke süren soðan sarýmsak basan varmýþ o da þifa olabilir. Gene söylüyorum AHCC kullanmayýn demiyorum ama AHCC güvenceniz kadar yaktýrma iþlemine güvenin 🙃
    Seni güldürdüm mü ? Anlamadým yani.
    Caným benim bundan 6-7 yýl önce doktorlarýn ''ahcc'' den haberi dahi yoktu TÜRKÝYE'DE.
    Ahcc'yi biraz araþtýrýrsan bu benim öyle kafadan bulduðum bir þey deðil. Bizden daha medeni, daha geliþmiþ pek çok ülke var. Amerika'da dr. judith smith'in yönettiði bir deney var. Yýllar önce yapýldý. Bu deneyde ahcc'nin hpv'yi negatif yapabildiðini keþfediyorlar, %100 kanýtlanmýþ bilimsel netleþmesi tam olmuþ deðil ancak 2 faz çalýþma yapýldý.

Bunlarýn üstüne birde yabancý forumlar var bizim gibi, o forumlarda ahcc kullanarak negatif olan insanlar var bir sürü hemde... Öyle olunca ben de yýllar önce ''neden ben de negatif olmayayým'' diye düþündüm ve kendim yurtdýþýndan ahcc getirttim, sen bilmezsin türkiye'de yoktu þu an bu ahcc bolluðuna bakma Benle birlikte forumda arkadaþlar da denemek istediler, çünkü bir süredir hpv'ydik, siðil vs. derken kurtulamýyorduk yani.
    Benimle birlikte deneyen insanlarda oldu, ve bizler zamanla negatif olduk, biz negatif olunca baþkalarý da denemek istedi, onlarýn da çoðu negatif olunca derken böyle böyle biz ahcc'nin olayýný anladýk.

Ben bunu sana neden anlattým? Uzun uzun ahcc'nin olayýný anlattýktan sonra ''gülmen'' için deðil, türkiye'de bilinmeyen bir yöntemi aslýnda bizler yaydýk, bu forum dýþýnda ahcc'yi deneyen yoktu, aslýnda bizler kendimizi bir nevi denek yapmýþ olduk. Doktorlarýn çoðu bizlerden duydu. O sebeple gülmeye devam edebilirsin, inan bana ahcc kullanýp kullanmaman bu yolla negatif olup olmaman yani kýsaca senin kiþisel hpv yolculuðun normalde beni ilgilendirmez. Ben 5buçuk yýl önce negatif olmuþ biriyim, her koyun kendi bacaðýndan acýlýr anlatabildim mi, tüm bunlarý seni güldürdüðüm için 2 satýr olarak yazdým. Doktorun para tuzaðý, boþ iþler demesini ''araþtýrmamýþ doktorunuz'' diye nitelendirmem de bu yüzden. Ben kendim 23-24 yaþýndayken yurtdýþý kaynaklarý / deneyleri araþtýrmýþtým.
    Gülerken þu ayrýntýyý da unutma; doktorlar tarafýndan hýzlýca yani 9 ay - 1 yýl içinde negatif olmanýz neden istensin ki ? Sonuçta koter ücretleri de belli, çýktýkça yaktýr, çýktýkça yaktýr para hep bunlar doktora Valla inan bana bu kadar dil döküp yazdýysam tamamen ''ben anlatayým da, anlayan anlar anlamayan anlamaz'' kafasýnda olduðum için. Neyse herkesin kendi kararý kapatalým konuyu bence.

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    2

Þu ahcc ile ilgili son noktayý ben koyayým. Çok bilgi kalabalýðý var. Öncelikle paranýz varsa kullanýrsýnýz. Herhangi yan etkisi yok. FDA tarafýnda bir çalýþmanýn onaylanmasý için iki þart vardýr. Pubmedde bilimsel makalenizi yayýnlarsýnýz ve klinik bir etki görür iseniz faz çalýþmalarýna geçersiniz. Faz çalýþmalarýda https://clinicaltrials.gov sitesinde yayýmlanýr. 4 aþamadan oluþur ve yýllarý alýr.

Judith A Smith hanýmefendi faz iki çalýþmasýný baþlatmýþ ve clinicale koymuþ. Ancak sonuçlarý söylememekle beraber FDA onayýna bir türlü sunamamýþ.
    https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT02405533
    Buradan bakabilirsiniz. Zaten faz çalýþmaso uygulanamaz yazýyor.

Ek olarak dünyada milyonlarca hpvli var iken hanýmefendi ne hikmetse 50 kiþide bu çalýþmayý yapýyor. Sadece 21 kiþiye ahcc veriyor 14 kiþide baþarý elde ediyor. Mantýðýnýzla düþünür iseniz ne kadar az bir baþarý oraný olduðunu görürsünüz. Ýþin diðer tarafý tamam hpv negatifleþti diyoe ma hangi tip silindi? Neler yaþandý hala yýllardýr sonuç yok.

Bu ahcc ile ilgili en net ama net net mükemmel çalýþmayý Çinliler baþlattý. Bu sene sonuçlar yayýnlanacak. Umarým umut olacaktýr ve umarým hpv tedavisinde kullanýlacak ilaç formuna dönüþecektir.

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/...&draw=2&rank=3

Sonuçlara buradan bakabilirsiniz. Hepiniz mantýklý insanlarsanýz. Yaþýný baþýný almýþ insanlarsanýz. Kana karýþmayan bir deri hastalýðýný oral haplar ile nasýl tedavi edebileceðinize dair, kesin ve kanýtlanmýþ ayrýca faz çalýþmalarý tamamlanmýþ tek bir sonuç sunabilir misiniz?