Burda ahcc'nin fiyatýna bakacaðýn bir þey yok ki? Ahcc ülkeye döviz ile geliyor. Ülkedeki enflasyonun ve pahalýlýðýn farkýndaysan konunun bu yönüyle hiç alakasý yok. Çünkü ben mesela 6 yýl önce kullandým ahcc'yi. Yine ucuz bir takviye deðildi, ama þu anki fiyatlara bakarsan önce dolarýn, sterlinin, euronun ülkemizdeki durumuna bakman lazým.
Ahcc normalde bir supplement öyle düþün. Ama hpv'ye nasýl etki ediyor? :
Baðýþýklýðý güçlendiriyor. Hpv ancak güçlü bir baðýþýklýk sistemi ile ekarte oluyor, vücuttan atýlabiliyor ve ahcc kullanýmý bu süreci genelde çok olumlu etkiliyor.
Her zaman söylerim; Kiþi normalde tek tip taþýyorsa, virüs 1-2 yýl vücutta kalabiliyor, kiþinin kendi bünyesine bakmasý ve yapýlmamasý gerekenleri yapmamasý ile de alakalý. Örneðin sigara içiyorsa, cinselliðe devam ediyorsa o hpv vücutta kalmaya devam eder. Ama mesela bunlarý yapmýyorsa, iyi besleniyorsa tabii ki olumlu etkiler. Bu olumlu etkiye ahcc süre kýsaltmasý olarak etki eder. Normalde 1-2 yýlda aþýlabilecek süreci, gereken noktalara dikkat ederek ve baðýþýklýðýn da güçlenmesi ile daha kolay bünyeden atýlabiliyor, genelde kendine dikkat edildiðinde ve ahcc kullanýldýðýnda 9 ayda olumlu etki verdiðini üyelerden dolayý fark ediyorum. Tabii kaç tip taþýndýðý da önemli. 1 tip taþýyanla, 3 tip taþýyan bir deðil.. Bu ve bunun gibi pek çok deðiþken etken var. Forumda ahcc kullananlar bölümümüz var, bak orayý okuyabilirsin, aramýzda çoðu kiþi bunu kullanarak negatif olduk, ama bizler hiç negatif olamayacaðýmýz için deðil, en kýsa sürede nasýl negatif olabiliriz diye kullandýk. Hpv vücuttan er ya da geç gidecek çünkü ama bu bize de baðlý. Sigara, alkol, jilet kullanýmý, cinsellik yaþamak vücuttan gitmesine engel oluyor. Mesela bunlarýn da yapýlmamasý lazým gibi gibi... Bunlar yapýlýp, ahcc kullanýlsa o da fayda etmez, sürekli hpv'yi perçinleyen bir þey var çünkü orda.
Çünkü sistem þu: HPV VÜCUTTAN NASIL ATILIR ? - GÜÇLÜ BÝR BAÐIÞIKLIK SÝSTEMÝ VE YAPILMAMASI GEREKENLERÝ YAPMAYARAK - AHCC'NÝN GÖREVÝ NEDÝR? - BAÐIÞIKLIÐI ÝYÝ DERECEDE YÜKSELTMEK. Gördüðün gibi bu bir zincir.
Bu arada beni yanlýþ anlamayýn, ister kullanýrsýnýz ister kullanmazsýnýz. Ben sadece bilinçlendirmeye çalýþýyorum. Sizin doktorunuzun araþtýrmamýþ çünkü. ''hiçbir etkisi yok, para tuzaðý olarak görüyorum'' demesine ben üzüldüm. Doktorunuz öyle görmeye devam edebilir, bizler de sayesinde negatif oluyoruz. Benim derdim, bir þeyi araþtýrmadan bizim bir virüs üzerinde etkin olduðunu düþündüðümüz bir þeyi karalamasý. Çünkü hpv'nin þu an týbbi bir çözümü yok ve elimizdeki birkaç tedavi seçeneðinden biri bu. Hiçbir etkisi yok demesi, araþtýrmadýðýný gösteriyor. Dolaylý olarak o kadar çok etkisi var ki. Neyse ben sadece doktorun söylemlerini doðru bulmadým, belli ki sen de iþin para kýsmýna (ki burda takýlman gereken þey ülkedeki dövizin durumu ve ne halde olduðumuz) ve tuzak olduðuna takýlmýþsýn, herkesin kendi kararý