Þaban Nickli Üyeden Alýntý
Peki arya AHCC yi sana doktorun mu önerdi yoksa sen dýþardan kendin mi buldun . 2 doktorda AHCC icin ayný þeyi söyledi ama bunun vucud icin önemli etkisi vardýr sma hpv icin etkisi yoktur onu bilmem. Mantýk açýsýndan da þöyle düþünüyorum Burda çoðu insanýn hayatýnda hpv olduðu nu biliyoruz ve zamanla temizleniyor . Bunlar AHCC mi kullanýyor . AHCC nin fiyatlarýna bakýnca gerçekten güzel fiyatlar . Burda önemli olan bizim siðil yapan tipine yakalanmamýz . Doktorun bana zaten cýkartmýcaksýn diye bi kelime kullanmadý önemli olan yaymamak dedi virüs temas ettiyse orda cýkýcak diye üsten basa basa söyledi. Ondan direk yakýlmasý gerektiðini söyledi yaymamak icin . Ýnsanlarýn hatasý ilk baþta çýktýðý zaman fark etmemeleri ve sürekli temizlenmeleri virüs yayýldýktan sonra bize gelmeleri dedi. Erkeklerde genelde korunmadýysa sünnet derisi korunduysa yaymadýysa ilk baþta penis kökü ve etrafýnda çýkar dedi sonradan orda çýkmasýnýn sebebi orayý temizlediðimiz icin kasýk ve makata doðru ilerler dedi. Ben doktora itibar ediyorum ve acýkcasý kafama yatýyor söyledikleri yaymamak en önemlisi bence de. Psikolojik olarak yukarda tutmak hayatýna devam etmek 2 en önemli tedavin. yes01 kral ben teþekkür ederim aslýnda benim siðillerimde küçüktü ve gözle pek gözükmüyordu ben el kontrolü ile fark ettim hafiften böyle hissediyorsun orda biþey olduðunu ama yüksek ýþýkta bakýldý mý gayet net gözüküyorlardý.Daha gözükmeyenler Doktorum küçük olduðu icin bekliceksin büyütüceksin belli oldu mu yakýlýcak dedi bende korktum acýkcasý hocam sürekli siðil mi çýkartýcam kesmedðin sürece problem yok siðil çýkmasý orda virüs var anlamýna gelir ve oradaki virüsü temizlemiþ oluruz dedi zamanla azaldýðýný göreceksin dedi iþallah senin de biter traþ makinasý icin yumuþak deri olduðu icin kaptýrabilir sin dedi bilmiyorum kullanacaksan da uzun býrakan baþlýklarý ile kullan pinpon etkisi de yok kesinlikle . Burda doktorun biraz da kendin olucaksýn ve siðilleri kendin bulacaksýn ben dahala kontrol ediyorum sadece zaman uzuyor ilk yakalandýðýmda sabah akþam þimdi 2 hafta da bir gibi. Ben sadece insanlara kremle Damla’yla uðraþmayýn çünkü geciredebilir zarar da verebilir diye kesin cözüme gidin korkmayýn amacýyla yazdým 1 tane bile olsa yaktýrýn demek icin yazdým yanlýþ anlaþýldýysam özür dilerim . Ýlk hpv olduðumda bende bu siteyi keþfettim ve çýkýyor çýkýyor mesajlarýyla kafayý yedim ve doktorun dedikleriyle de örtüþüyor acýkcasý.