Blog Sitemiz : hpvliyiz.wordpress.com
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

genital bölge hpv'leri vücudun baþka bölgerinde siðile neden olabilir mi ?

Arkadaþlar merhaba , kalçamda ufak bir siðil farkettim, normalde tip6 taþýyýcýsýyým 2 aydýr genital bölgem de siðil yok.kalçamdaki siðil genital bölge hpv'si midir ? genital bölge hpv'lernin adý üstünde genital bölgelerde çýktýðýný biliyorum kalçamda çýkan siðil tip6 mýdýr yoksa normal vücutta çýkan genital olmayan siðillerden biri midir?

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Cevap: genital bölge hpv'leri vücudun baþka bölgerinde siðile neden olabilir mi ?

Tam olarak nerede anlamadim ama genital hpv ler bogaz ve anüs te çýkabilir ama normal deri dokusunda çýkmazlar, baska tip sigildir, bir sürü tipi var

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Cevap: genital bölge hpv'leri vücudun baþka bölgerinde siðile neden olabilir mi ?

yerini nasýl tarif edeceðimi bilmiyorum ama popomda ama anüs çevresinden uzak bir noktada , bir de boynumda da siðiller var bunlar nasýl genital hpv olabilir ,yani genital bölgemden boynuma siðili nasýl taþýmýþ olabilirim bu virüs elle bulaþmýyor

Administrator Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

genital bölgedeki sigil, sizin boynunuzda aðzýnýzda sigil cýkmasýna sebep olmaz. bildiðimiz hpv sadee genital ve popo cevresinde sigil yapýyor.
    sizinkisi hpv'nin baska türü. agýz icinde cýkan da oral hpv diye geçiyor. siz sigilleri boynunuza tasýmadýnýz, elde ayakta cýkan ve bazý kiþilerde olan sigil türünden var sizde o yuzden boyun tarzý bir yerde cýkmýstýr.