Blog Sitemiz : hpvliyiz.wordpress.com
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Yorumlarýnýzý bekliyorum

Merhaba bundan yaklaþýk 8 ay önce korunmalý bir iliþki yaþadým . Dün kiþisel temizlik yaparken farketmeden birþey kestiðimi farkettim . Baktýðýmda kanýyordu . Internette bakýnca hpv olduðunu yazýyordu . Benim penis üzerinde deðil ve testislerin hemen altýnda tek bir adet sizce ne yapmalýyým . Sitede okuduðuma göre birkaç tane çýkýyormuþ erkeklerde bende sadece bir adet var .

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Cevap: Yorumlarýnýzý bekliyorum

Ýlk olarak þunu belirtmeliyim hpv ve herpesten kondom korumaz. Ki zaten testisinde çýkmýþ kondomun girmediði temas noktasý. Kanadiysa artabilir. Doktora gidip yaktirip bagisiklik sistemini guclendirebilirsin tabi bu aylarca surer. Ayrýca sen bulastirirsin siðil varken cinsel temasta bulundurursan. Kadinlarin rahim aðzý kanserinin %99 unun sebebi hpv dir.

Administrator Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Tekrar sigil cýkarsa, o sigilden sürüntü aldýrarak ''hpv dna genotipleme testi'' yaptýrabilirsin. Özel laboratuvarlar daha geniþ bakýyor, fiyatlarý biraz tuzlu 600 tl civarý ama tipini ögrenmen önemli olabilir. Geliþim týp laboratuvarý, ahenk lab, mavi lab tarzý yerlerde sigilden sürüntü aldýrmak istedigini söyleyebilirsin hpv icin.
    Bunun dýsýnda sigara iciyorsan ve býrakabiliyorsan býrak, býrakamýyorsan cok fazla azalt, alkol ayda 1-2 olabilir.
    Önemli olan bagýsýklýgýný yükseltmek... cunku hpv virüsü ancak güclü bir bagýsýklýk ile gidiyor vucuttan ve hemen olmuyor bu süreç, 1-2 yýl sürebiliyor kendine bu zamaný tanýrken cinsel hayatýna ara vermen gerekebilir çünkü hepimiz oyle yaptýk, baskasýna bulastýrmamak önemli, bulastýrdýgýmýzda özellikle kadýnlarý rahim agzý kanseri gibi kötü etkiler bekleyebiliyor ilerleyen dönemlerde, erkekler genelde taþýyýcý oldugu icin kanser riski yok denecek kadar az, ama dedigim gibi kadýna etkisi sýkýntýlý... Dikkat etmeni, eger maddi duurmun el veriyorsa 6 -9 ay arasýnda ahcc kullanmaný öneririm. Forumumuzda ''ahcc kullananlar'' kýsmýný okuyabilirsin referans olur, takviye gerekli bu dönemlerde, ve d vitamini, demir vs gibi seylerine baktýr eksik vitaminlerin icin takviye alabilirsin tabii doktora sorarak.

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Bugün iki Drye gittim ilki hpv ikincisi kýl dönmesi olduðunu söyledi. Ne yapacaðým bilmiyorum yarýn özel bir hastaneye gideceðim . Sizde bakar mýsýnýz .
    https://www.hizliresim.com/l0pigym 3.gun
    https://www.hizliresim.com/qyg8w0p ilk gün
    https://www.hizliresim.com/l0pigym 2. Gün

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Birde siðil genital bölgede deðil. Anal ile testis arasýnda . Sadece kafa mý karýþtýran taraf bu .

Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    1

Hpv bu bence
    Tip 16 gibi duruyor
    Tek yerde ve çok büyük deðil
    Ya Hpv 16 ya da düþük riskli tipler olan 40 veya 91 gibi
    Mavi lab ý öneririm
    Geliþim düþük riskli tiplere bakmýyor

Tecrübe Puaný
    10

sigil her yerde çýkabilir genital bölge çevresinde. bence sorun bu deðil.
    Sigile benziyor ama bilemedim. Ben fotograf yorumlamaktan cok hoslanmýyorum, zaten anlamam da doktor degilim, siz bence 1 doktora daha görünün bakalým ne diyecek. Bence dermatologa gidin bu sefer, cunku cilt uzmanlarý onlardýr, en iyi onlar bilir.

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Arya merhaba cevabýn için teþekkür ederim. Bugün baþka bir Dr gittim ve birþey görmediðini söyledi. Enfeksiyon Dr sine de uðradým bana 8 aydan sonra hpv çýkmayacaðýný söyledi . Açýkçasý geliþim lab. Ya da mavi lab yok burada . Ne yapacaðýmý bilmiyorum çünkü kýz arkadaþým bu olaydan sonra benimle görüþmeyecegini söyledi .

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý Detaycý Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Hpv bu bence
    Tip 16 gibi duruyor
    Tek yerde ve çok büyük deðil
    Ya Hpv 16 ya da düþük riskli tipler olan 40 veya 91 gibi
    Mavi lab ý öneririm
    Geliþim düþük riskli tiplere bakmýyor
    Merhabalar siðil e bakýp tip belirleyebiliyor musunuz bende cok buyuk beyaz bir tane vardi yuvarlak degildi kampci gibiydi

Tecrübe Puaný
    10

dermatologa gidin lütfen, cilt uzmanlarý onlar ve cilt yüzeyinde çýkan þeyi en iyi onlar bilirler. enfeksiyon uzmaný ne bilsin

Bu Konu için Etiketler