Blog Sitemiz : hpvliyiz.wordpress.com
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Ahcc günlük kullanýmý?

Arkadaþlar doktorum bana günde 3 kez her birinde 2 kapsül olarak ahcc kullanmamý istedi. Bu biraz fazla gibi geldi. Siz nasýl kullandýnýz/kullanýyorsunuz?

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    1

Cevap: Ahcc günlük kullanýmý?

Her sabah kahvaltý yapmadan 1 saat önce 6 hapý da, 3 gram olucak þekilde toplamda ,bir arada tüketmen gerekli . deneylerde bu þekilde yapýlmýþ.tekrarlýyorum her hap 500 mg 500*6 =3 gram eder . Bir arada atmanýn bir sakýncasý yok bu kimyasal bir þey deðil sonuçta

Administrator Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý Mental Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Her sabah kahvaltý yapmadan 1 saat önce 6 hapý da, 3 gram olucak þekilde toplamda ,bir arada tüketmen gerekli . deneylerde bu þekilde yapýlmýþ.tekrarlýyorum her hap 500 mg 500*6 =3 gram eder . Bir arada atmanýn bir sakýncasý yok bu kimyasal bir þey deðil sonuçta
    Herkese 6 adet tavsiyesi vermeyin, hangi marka ahcc kullandýgýný bilmiyoruz SADECE TÝME HEALTH MARKADA 3 GRAM 6 ADETE TEKABÜL EDÝYOR. Baþka markalarda 3 grama kaç adet gelecek bilmiyoruz.

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    1

Selam arya, bu yüzden matematiksel bir açýklama yaptým .kendisinin 6*500=3 gram dememden bunu anlayabileceðini düþünüyorum😂.

Administrator Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý Mental Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Selam arya, bu yüzden matematiksel bir açýklama yaptým .kendisinin 6*500=3 gram dememden bunu anlayabileceðini düþünüyorum😂.
    Herkes anlayamayabiliyor, tecrübe edildi, bundan dolayý uzun uzun açýklýyorum

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Merhaba. Bana doktorum silver shell marka verdi, her öðün öncesi 2 adet olmak üzere günlük toplamda 6 adet almam gerektiðini söyledi. Bu þekilde virüsü büyük olasýlýkla 6 ayda atabileceðimi söyledi. Tabi ki düzenli beslenme ve uyku ile. Bir de Isýde hpv isminde bir fitil verdi. Yeni ve þüpheli bir iliþki sonrasý tip 53 çýktýðý için ve oluþabilecek diðer tiplere karþý önlem amaçlý. Baþka öneriniz varsa bilmek isterim. Þimdiden teþekkürler...