Viral yük miktari bulaşma ihtimalini erkiler mi acaba arkadaşlar... örneğin 8 yükte bulaş daha fazla , 3 yükte bulaş daha az diye bi sonuca ulaşılabilir mi acaba
Mavide tip 6 pozitif geldi. Gelişimle teyit etmek istedim, tip 6 negatif tip 45 pozitif geldi bu kez de. Tiplendirmelerde illa tuhaflıklar olabiliyor. Tiplere çok takılmayıp pozitif olduğum gerçeğini kabullendim ve yapabileceklerime odaklandım. Size de tavsiyemdir. Geçmiş olsun.
Viral yük miktari bulaşma ihtimalini erkiler mi acaba arkadaşlar... örneğin 8 yükte bulaş daha fazla , 3 yükte bulaş daha az diye bi sonuca ulaşılabilir mi acaba
Merhaba detaycı, viral yük ile ilgili bir şey sormak istiyorum. Ayni partner ile korunarak ilişkiye girmek viral yükü arttırır mi ?
Merhabalar,
Boxer ve kondom birlikte kullanılırsa arttırmaz
Tüyler jiletle alınmazsa arttırmaz
Görünürde belirgin siğil yoksa arttırmaz
Erkek tüyleri jiletle almadığı sürece ve kondom kullandığı sürece boxer olmasa da sadece kondom dahi yeterlidir. Amaç ten teması olan yerde tahriş olmuş deri olmaması
Merhaba detayci,
Sirf yaptigin bu analizlerden dolayi gelisime gittim ve hpv testi oldum. Sirasiyla istedigin butun degerleri asagiya birakiyorum, umarim gorup nacizane yorumunu esirgemezsin
HPV enfekte olma tarihi: 31 Ocak 2023
AHCC kullanima baslama tarihi: 15 haziran 2023
AHCC kullanma dozu: Gunde 2 adet (Papmax)
D vitamini: 72,66
HPV test tarihi: 12 Haziran 2023
HPV tipleri: 6, 35, 53, 56, 58.
HPV viral yuk: (tip6-4.3) (tip35-5.6) (tip53-5.0) (tip56-5.4) (tip58-3.9)
Asi olma tarihim ise: 5 Haziran 2023
Bu arada asiyi olduktan sonra test verdigimi yazayim tarihlerden belli ama olsun ve sigillerim gitti asi olduktan sonra![]()
[QUOTE=AHDDM;47162]yaş 44 KADIN
HPV enfekte olma tarihi: ?
AHCC kullanmaya başlama tarihi: SUBAT 2022- 6 kutu bitirdim.
AHCC kullanma dozu: 6 adet
D vitamini seviyesi: 20 ( ocak 2023 verisi) belki en başından d vitaminini destekleseydim çoktan atmış olacaktım:(
1. HPV testi yaptırdığı tarih: ARALIK 2022
HPV tipi: 58+
HPV Viral yük: ketemde verilmiyor.
2.HPV Test: 7 Temmuz 2022
tip 6: 1.8 logkopya
tip 58: 5.4 logkopya
3. HPV Test: 16 Şubat 2023
tip 6 negatif :)
tip 58 : 5.0 logkopya
yarin yine gelişim lab'a gidip oral hpv testi vereceğim bu kez de!
Bugün eğriçayır propolis su bazlı ve çinko siparişi verdim.
d vitamini ampul 15 gün arayla kullandım.
B12 sprey aldım. Dil altı daha hızlı etki ettiğini okudum ki 300 seviyem. 500 üzeri olmalıymış en az.
Magnezyum da kullanıyorum. Uyku sürem 4 saate düştü bu stresten
Merhaba, şifremi unuttum. Mail gelmediği için yeni hesap açtım.
19 Mart'ta attığım mesajdan sonra takviyelere devam ettim. 14 Haziran'da Gelişim Laboratuvarında testimi yaptırdım.
sonuç:
1. HPV testi yaptırdığı tarih: ARALIK 2022
HPV tipi: 58+
HPV Viral yük: ketemde verilmiyor.
2.HPV Test: 7 Temmuz 2022
tip 6: 1.8 logkopya
tip 58: 5.4 logkopya
3. HPV Test: 16 Şubat 2023
tip 6 negatif
tip 58 : 5.0 logkopya
4. ve en güncel test sonucum ise; 14 Haziran 2023
Tip 58 - Log 3.8
AHCC günde 6 adet
D vitamini 58
B12 649
3 ayda bu kadar takviye ile 1.2 birim gerilemiş. Erkek arkadaşımdan ayrıldım. Berbat günler geçirdim. Stres, uykusuzluk ve günde 1 paket sigara içtiğim için bu sonuç geldi. Çok üzgünüm.
Artık gücüm kalmadı. 13 Eylül'de tekrar test yaptıracağım. O güne kadar D vitamini seviyemi 60 üzeri, B12 600 üzeri tutarak, bol bol dinlenerek geçireceğim. Yaşımdan dolayı da atamıyorum elbette..
Detaycı en son 3 ayda atarsın demiştin ama sigara ve stresten dolayı atamadım![]()
Şaşkın merhaba, erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra birlikteliğim olmadı. Olmamalı da... Benim teşhis olalı 1.5 yıl oldu. Benden sonra teşhis olup, sigara içen, cinselliğe ara vermeyen iki arkadaşım negatife döndü. Ben bu kadar uğraşırken pozitif kaldım. Gardasil aşısı,ilk 4'lü son ikisini de 9'lu oldum. Yine HÜSRAAAAAANNN!!