hepsisosyal
Blog Sitemiz : hpvliyiz.wordpress.com
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    3

Biyopsi sonucum yýkýldým :/

Kanal küretajýnda cin2 seviyesinde lezyon belirlendi þu an çok kötüyüm 😭 benzer durumu yaþayan arkadaþlardan destek bekliyorum kendimi yýkýlmýþ hissediyorum.bütün motivasyonum kayboldu

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Cevap: Biyopsi sonucum yýkýldým :/

Merhaba þuan ne durumdasýnýz? Ne yaptýlar bende kolposkopi oldum fakathenuz sonuç çýkmadý

Administrator Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Cevap: Biyopsi sonucum yýkýldým :/

Alýntý Ýptalediyorum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Kanal küretajýnda cin2 seviyesinde lezyon belirlendi þu an çok kötüyüm 😭 benzer durumu yaþayan arkadaþlardan destek bekliyorum kendimi yýkýlmýþ hissediyorum.bütün motivasyonum kayboldu
    Selam @iptal ediyorum, senin durumun neydi? sanki olumlu bir þeyler olmuþtu senle ilgili diye hatýrlýyorum, kusura bakma sormak istedim çünkü her üyenin ne yaþadýðýný tek tek hatýrlayamýyorum çoðu zaman, çok kiþiyle konuþtuðum için.

Ama canýný sýkma, olabilir, çözümü de basit inan bana. Hiç canýný sýktýðýna deðmez. Bak ben leep'i cin3'ten oldum ama hayatýma kötü bir etkisi olmadý. Leep'in tek olumsuz etkisi; ileride hamile kalýrsan erken doðum riskin var, benim de vardý ama gayet iyi gidiyorum þu an, zaten bu durum ne kadar leep yapýldýðýna baðlý! Yani sende belki çok az bir parça için yapacaklar, belki yapmayýp biraz gerilemesini bekleyecekler gibi gibi..

Küçük bir operasyon ile hpv'nin verdiði zarardan kurtulabileceksin ve þüpheli iliþki/iliþkiler yaþamazsan tekrarlama olasýlýðý çok düþük.