Merhabalar kuzgun. Bende Almanyadayım ve eşimle birlikte yeni öğrendik bu illetin bizde olduğunu.. AHCC çok baktım ama kinoko var sadece burada. Time Health yok dediğin gibi. Sen faydasını gördün mü? Şuan da durumunuz nedir? Tavsiye eder misin kinokoyu?
Arkadaşlar, Arya, Time Health AHCC ile negatif olduğu için o markayı öneriyor. Yani bunu gerçekten anlayamayıp saçma sapan yorumlar yapanlara şaşırmamak mümkün değil.
Ben hpv 16 pozitifim. En riskli tip biliyorsunuz. Silver Shell marka AHCC’ye başladım. 8 ay sonra yine bilgi veririm diye düşünüyorum. Umarım en kısa sürede hepimiz sağlığımıza kavuşuruz.
merhabalar, ben hpv pozitif cıktım bu sebeple ahcc almayı dusunuyorum fakat doktora sordugumda bugun kolposkopi yaptı onun sonucuna göre önerilerde bulunurum ben ahcc önermiyorum sağlık bakanlığı onaylamadı onları ben sana jel vericem sonuca göre dedi bu sebeple kafam karışık 1 ay sonra mı alsam ilacı yoksa direk sipariş etsem mi diye?
bir de diğer önemli sorum benim kaç kutu kullanmam gerekiyor?
3 gr kullanacakmışız yani 6 adet sanırım buda 20 gün mu ediyor yalnızca bir kutusu?
benim kaç kutu kullanmam gerektiğini anlayabileceğimiz bir formul var mı acaba?
Selam @Hilda, Doktorunuz dediği yanlış. Ahcc'yi sağlık bakanlığı ''ONAYLAYAMAZ'' zaten. Çünkü ahcc ilaç değil. Sadece ilaçlar sağlık bakanlığı tarafından onaylanır. Gıda takviyesi olan ürünler, yani ilaç kategorisinde olmayan supplement tarzı şeyler sadece tarım bakanlığı tarafından onaylanır. Siz de araştırabilirsiniz, göreceksiniz. Bunu tamamen yanlış bir algı oluşturuluyor diye not düştüm, yoksa siz kullanmayabilirsiniz ya da kullanırsınız o sizin bileceğiniz iş![]()
Herkese iyi akşamlar arya Hanım bu formda çok emeğiniz var insanları bilğilendiriyorsunuz çok teşekkür ederim.
Yabancı site olan
https://qualityoflife.net/ Sitesinde AHCC® - Kinoko® Platinum isminde satış yapıyorlar sitede AHCC faydaları hakkında ve yorumlarda hiç hpv den bahsetmemişler yada ben göremedim normalmı sizce sadece bağışıklık takviyesi yazıyor