Blog Sitemiz : hpvliyiz.wordpress.com
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Yeni Üye
    Nereden
    bursa
    Tecrübe Puaný
    0

Maddi durumu iyi olmayanlar tedavi için nereden baþlýyor?

Herkese merhaba,

Ben de 1 yýl önce genital bölgemde siðillerimin çýktýðý farkettim. Ýlk baþta böyle bir hastalýk hakkýnda hiçbir fikrim olmadýðý için geçeceðini düþünerek görmezden geldim. Ben öyle yaptým siz asla öyle yapmayýn dostlar... 1 yýl sonra baðýþýklýk sistemimin farklý nedenlerle çökmesiyle aniden hýzla yayýlan siðillerle karþýlaþtým. Bu hastalýðý kabul etmek kadar zor olan þey de savaþmak için karar vermek. Maddi durumum olmadýðý için okuduðumda tedavi yöntemleri gözümü çok korkuttu ve kendimi çok çaresiz hissettim. Kimseyle de paylaþamadýðým için ( henüz) bana yardýmcý olabilecek kimsede yok. Yalnýz da güçlü olabileceðimi düþünerek kadýn doðumdan randevu aldým devletten aldara kullandým 1 ay ve daha fazla yayýlmasýna neden oldu. Sadece küçük bir siðil gitmiþti yerine daha çok siðil býrakarak. Ben de baþka bir devlet hastanesine randevu aldým. Ve ahcc kullanmaya baþladým. Bir ay kullandýðýmda yayýlma durdu hatta biraz siðillerimde düzleþme vardý yani o kabarýklýk birazcýk gitmiþti. Ahcc kullanýmýnda böyle bir þey mümkün mü yaþayan varsa yazarsa çok sevinirim. Henüz test yaptýrmadým bu ay sonunda randevu. Devlette koter uygulanýyor mu bilmiyorum. Burada yeniyim. Yalnýz hissetmemek ve eminim bu süreci benim gibi yalnýz ve imkansýzlýk içinde atlatmaya çalýþanlar vardýr. Birlikte güçlü olmak için geldim

Özel Üye
    Tecrübe Puaný
    2

Cevap: Maddi durumu iyi olmayanlar tedavi için nereden baþlýyor?

Alýntý laleli Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Herkese merhaba,

Ben de 1 yýl önce genital bölgemde siðillerimin çýktýðý farkettim. Ýlk baþta böyle bir hastalýk hakkýnda hiçbir fikrim olmadýðý için geçeceðini düþünerek görmezden geldim. Ben öyle yaptým siz asla öyle yapmayýn dostlar... 1 yýl sonra baðýþýklýk sistemimin farklý nedenlerle çökmesiyle aniden hýzla yayýlan siðillerle karþýlaþtým. Bu hastalýðý kabul etmek kadar zor olan þey de savaþmak için karar vermek. Maddi durumum olmadýðý için okuduðumda tedavi yöntemleri gözümü çok korkuttu ve kendimi çok çaresiz hissettim. Kimseyle de paylaþamadýðým için ( henüz) bana yardýmcý olabilecek kimsede yok. Yalnýz da güçlü olabileceðimi düþünerek kadýn doðumdan randevu aldým devletten aldara kullandým 1 ay ve daha fazla yayýlmasýna neden oldu. Sadece küçük bir siðil gitmiþti yerine daha çok siðil býrakarak. Ben de baþka bir devlet hastanesine randevu aldým. Ve ahcc kullanmaya baþladým. Bir ay kullandýðýmda yayýlma durdu hatta biraz siðillerimde düzleþme vardý yani o kabarýklýk birazcýk gitmiþti. Ahcc kullanýmýnda böyle bir þey mümkün mü yaþayan varsa yazarsa çok sevinirim. Henüz test yaptýrmadým bu ay sonunda randevu. Devlette koter uygulanýyor mu bilmiyorum. Burada yeniyim. Yalnýz hissetmemek ve eminim bu süreci benim gibi yalnýz ve imkansýzlýk içinde atlatmaya çalýþanlar vardýr. Birlikte güçlü olmak için geldim
    Devlette koter uygulanýr, dermatolojiden randevu alacasýn. Sana þimdiden bol þans 1 ay sonraya bile bulmak zor. Aldara hakkýnda katýlmýyorum yazdýklarýna. Yanlýþ yönlendirmeyelim insanlarý. Evet ahcc yararlý olur bahsettiðin þekilde. Ama aldara hakkýnda düþüncelerin yanlýþ çünkü 3 aylýk bir tedavi süreci var aldaranýn 1 aylýk degil. Ayrýca aldara siðil yok etmek için deðil siðil yaktýrdýktan sonra yeniden çýkmasýný önlemek için kullanýlýyo genelde

Yeni Üye
    Nereden
    bursa
    Tecrübe Puaný
    0

Baþlangýç için kadýn doðuma aldým yönlendirme olmazsa diye dermatolojiden de sýra alacaðým. Aldara yý jinekoloji verdi. Muayene ettikten sonra genital kondilom var 1 ay aldara kullandýktan sonra gel tekrar bakalým dedi. Düþüncemi deðil deneyimimi paylaþtým aslýnda yanlýþ olmasýn kimseye bir yönlendirme yapmak istemiyorum çünkü sadece 3 hafta kullandým benim vajina içine yakýn bir yer olduðu için aldaranýn yaydýðýný düþünüyorum çünkü kullaným öncesi o kadar yoktu ben de yarým býraktým. Herhangi bir test veya yaktýrma iþlemi henüz yaptýrmadým. Sürecin çok baþýndayým.

Özel Üye
    Tecrübe Puaný
    2

Baþlangýç için kadýn doðuma aldým yönlendirme olmazsa diye dermatolojiden de sýra alacaðým. Aldara yý jinekoloji verdi. Muayene ettikten sonra genital kondilom var 1 ay aldara kullandýktan sonra gel tekrar bakalým dedi. Düþüncemi deðil deneyimimi paylaþtým aslýnda yanlýþ olmasýn kimseye bir yönlendirme yapmak istemiyorum çünkü sadece 3 hafta kullandým benim vajina içine yakýn bir yer olduðu için aldaranýn yaydýðýný düþünüyorum çünkü kullaným öncesi o kadar yoktu ben de yarým býraktým. Herhangi bir test veya yaktýrma iþlemi henüz yaptýrmadým. Sürecin çok baþýndayým.
    Jinekologlar siðil konusunda baþarýsýz eðer hpv uzmaný deðillerse. Dermatoloji bölümünde koter veya kriyo yapar kurtulursun lezyonlardan. Jinekologlar ise hücre deðiþimi konusunda uzmanlar iç kýsýmlarda kanser öncüsü lezyon oluþmuþ mu bunu smear testinde anlar. Gerekli görürse kolposkopi yapar. Aldara vajina içi ve mukozada kullanýlmaz. Yakýcý tahriþ edici bir krem. Normal deri üzerine kullanýlýr

Yeni Üye
    Nereden
    bursa
    Tecrübe Puaný
    0

Gittiðim doktorun çok bilgili olduðunu düþünmüyorum çünkü deri yüzeyinde deðildi siðillerim yine de bu kremi verdi eczacý da uyardý ama muayene eden de doktor yani çok ikilem de kalarak býrakmak zorunda kaldým. Bir sorum daha olacak Devlette jinekoloji de hpv testi yapýyorlar mý?

Moderator hepeve - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    7

Gittiðim doktorun çok bilgili olduðunu düþünmüyorum çünkü deri yüzeyinde deðildi siðillerim yine de bu kremi verdi eczacý da uyardý ama muayene eden de doktor yani çok ikilem de kalarak býrakmak zorunda kaldým. Bir sorum daha olacak Devlette jinekoloji de hpv testi yapýyorlar mý?
    Sanýrým evli olmak gerekiyor test için devlette,30 yas sýnýrý var . Ben arastýrma hastanesinde iyi bir dermatologga kriyo yaptýrýyordum bunun yanýnda ek olarak vitamin ve imutor kullandým bi süre propolis kullandým saglýklý beslenmeye calýstým

Yeni Üye
    Nereden
    bursa
    Tecrübe Puaný
    0

Teþekkür ederim, Evli deðilim 27 yaþýndayým. Saðlýklý beslenme için Ayþegül çoruhlu yu takip ediyordum. Vitaminlere baþladým ahcc ve yeþil çay, sigara alkol kullanmýyorum.

Özel Üye
    Tecrübe Puaný
    2

Kefir, varsa ev yoðurdu, ev turþusu (özellikle karnabahar ve lahana) , pancar, sarimsak, soðan... Bunlar da yardimcý olur

Administrator Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý Hpvbursa Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Kefir, varsa ev yoðurdu, ev turþusu (özellikle karnabahar ve lahana) , pancar, sarimsak, soðan... Bunlar da yardimcý olur
    Brokoli'yi de unutmayalým Ve þeker tüketimini azaltmak mümkünse.

Yeni Üye
    Nereden
    bursa
    Tecrübe Puaný
    0

Teþekkür ederim. Ahcc kullandýðým için mi bilmiyorum ama bi bölgede grup halinde ki siðiller yok olmuþ diðer tarafta hala duruyor. Brokoli, soðan, sarýmsak, yoðurt bol bol tüketiyorum. Yeþil çay (günde 2), çörek otu yaðý içiyorum bazen sabah bazen akþam siðillere etkisi var mý bilmiyorum ama stresimi azaltýyor galiba emin deðil bir iþe yaramalý 😂, sirke içiyorum biraz sürmeye de baþladým, yarýn imutor beta glukan a baþlýyorum. Spor yapmaya baþladým. Stresim azaldý. Kendimi de iyi hissediyorum. Beeo subazlý propolis kullanmaya baþlayacaðým. Yaptýklarýmýn iþe yaradýðýný görmek çok mutlu ediyor beni. Hep birlikte yeneceðiz inanýyorum 🤗