Lütfen bana da bilgi verir misiniz yeni katýldým buraya.Bakireyim 1 vajinada 2 makatta sigil vardý hpvgent ile düþtüler doðuda yaþýyorum ve enabiza geçer diye hastaneye gidemiyorum.Suan ahcc de kullanýyorum ancak defglayn da kullanmak istiyorum vajina giriþinde veya icerde sigil varsa bunu kullanabilir miyiz lütfen yardýmcý olun
Her soruya/baþlýða ayný þeyi yazýp duruyorsunuz. isterseniz cevap verilmesini bekleyin ne dersiniz! size cevabýmý verdim kimse size kafasýna göre deflagyn kullan diye öneremez, forumumdaki insanlardan da böyle bir þey istemeyin, doktora rica edersiniz e nabýzda gözükmez, sadece soru sormaya gidersiniz. gereksiz yazdýgýnýz tüm baslýklarý sileceðim bilgine.
Merhaba deflagyn nasýl temin edebiliriz doktor mu yazmasý gerek biz mi alýyoruz eczaneden? Bir de her gün mü nasýl kullanýlýyor bilgi verebilir misiniz benim de cin1
Merhaba benimde kronik servist çýktý biyopsimde ayný þekilde dna tipi saptanmadý. Deflagyn den sonra servist iyileþti mi daha önce koter ve kriyo yapýldý mý rahim aðzýna