hepsisosyal
Blog Sitemiz : hpvliyiz.wordpress.com
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Administrator Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Cevap: Deflagyn Jel Temiz Smear Sonucunda Kullanýmý ve Hpv'yi Vücuttan Klirensi

Alýntý Gunes15 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    benimde kolposkopi sonucum cýn1 cýktý yeni öðrendim. Doktora hem ahcc den hemde deflagyn dan bahsettim ikisinden de haberi yoktu ben söyleyince araþtýrdý baktý kullanabilirsin dedi. Ben iki ürünlede forum sitesi sayesinde tanýþtým ahcc zaten kullanmaya baþladým. Diðerini de yeni sipariþ ettim bir kaç güne elimde olur sonuçlarýmý sizede yol göstermesi açýsýndan ilerleyen zamanda paylaþacaðým. Benim nacizane görüþüm bu süreçte ahcc nin baðýþýklýk sistemini güçlendirerek virüsü vucuttan yok ettiði, Deflayn jelin ise özellikle cin1 in yarattýðý hasarý onardýðýdýr. Herkes motivasyonlu saðlýklý günler dilerim..
    Ýyi yapmýþsýn @güneþ, doktoru da bilinçlendirmiþsin þaka maka cin1 ler genelde geriliyor %60 oraný var, umarým seninki de gerileyecektir

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý Arya Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ýyi yapmýþsýn @güneþ, doktoru da bilinçlendirmiþsin þaka maka cin1 ler genelde geriliyor %60 oraný var, umarým seninki de gerileyecektir
    çok teþekkür ettim. Ýnþallah tez zamanda güzel haberlerle gelebilirim Yeni yýlýnýzý kutlarým sevgilerle

Tecrübe Puaný
    10

Alýntý Gunes15 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    çok teþekkür ettim. Ýnþallah tez zamanda güzel haberlerle gelebilirim Yeni yýlýnýzý kutlarým sevgilerle
    sizin de yeni yýlýnýz kutlu olsun

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Lütfen bana da bilgi verir misiniz yeni katýldým buraya.Bakireyim 1 vajinada 2 makatta sigil vardý hpvgent ile düþtüler doðuda yaþýyorum ve enabiza geçer diye hastaneye gidemiyorum.Suan ahcc de kullanýyorum ancak defglayn da kullanmak istiyorum vajina giriþinde veya icerde sigil varsa bunu kullanabilir miyiz lütfen yardýmcý olun

Tecrübe Puaný
    10

Alýntý Bilgin Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Lütfen bana da bilgi verir misiniz yeni katýldým buraya.Bakireyim 1 vajinada 2 makatta sigil vardý hpvgent ile düþtüler doðuda yaþýyorum ve enabiza geçer diye hastaneye gidemiyorum.Suan ahcc de kullanýyorum ancak defglayn da kullanmak istiyorum vajina giriþinde veya icerde sigil varsa bunu kullanabilir miyiz lütfen yardýmcý olun
    Her soruya/baþlýða ayný þeyi yazýp duruyorsunuz. isterseniz cevap verilmesini bekleyin ne dersiniz! size cevabýmý verdim kimse size kafasýna göre deflagyn kullan diye öneremez, forumumdaki insanlardan da böyle bir þey istemeyin, doktora rica edersiniz e nabýzda gözükmez, sadece soru sormaya gidersiniz. gereksiz yazdýgýnýz tüm baslýklarý sileceðim bilgine.

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Merhaba deflagyn nasýl temin edebiliriz doktor mu yazmasý gerek biz mi alýyoruz eczaneden? Bir de her gün mü nasýl kullanýlýyor bilgi verebilir misiniz benim de cin1

Tecrübe Puaný
    10

Alýntý katzenpull Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Merhaba deflagyn nasýl temin edebiliriz doktor mu yazmasý gerek biz mi alýyoruz eczaneden? Bir de her gün mü nasýl kullanýlýyor bilgi verebilir misiniz benim de cin1
    Doktorun size yazmasý gerekiyor, kafamýza göre kullanacaðýmýz bir þey deðil, doktorun yazmasýnýn dýþýnda doktorun gerekli görmesi de lazým.

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý Maðdurella Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Selam ahmet benim smear sonucum lsildi hpv negatif. Biyopsi kronik servist çýktý. Cin daha olusmamis demek oluþacak. Ve bana devlet hastanesinde ki doktorum deflagyn önerdi ben 2.ayimi doldurmak uzereyim. Kesinlikle öneriyorum kiz arkadasina mutlaka almalisin. Sizin hpv düþük riskli mi ? Hani benimkinin tipi bile bilinmiyordu ama rahim agzinda lezyon oluþturduðu icin doktorum verdi. Immun44 destekleyici vitaminde aldim ahcc de kullaniyorum. Yan etkisi yok
    Kronik servist için koter veya kriyo iþlemi yaptýrdýnýzmý

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Merhaba benimde kronik servist çýktý biyopsimde ayný þekilde dna tipi saptanmadý. Deflagyn den sonra servist iyileþti mi daha önce koter ve kriyo yapýldý mý rahim aðzýna

Bu Konu için Etiketler