Blog Sitemiz : hpvliyiz.wordpress.com
Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    3

Cevap: Aileye/ arkadaþa bulaþtýrma ihitmali var mý?

Alýntý Arya Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ay pardon ya Þaþýrmýþým resmen. Hpv pozitifken ve sigil cýkarýyorsa jilet kullanýlmaz kesinlikle, kusura bakmayýn arkadaþlar.
    Ben jilet kullanmaya geçtim bi an nedense sizde öyleymiþsiniz gibi yazdým örnek vermek için.. tekrardan sorry.
    Makasla kýsaltma yapabilirsiniz, veya tuy dokucu tarzý bir þey kullanýyorsanýz onun spatulasýný baþka kimse kullanmamalý.
    Allah'ým þu günleri nasip et biz de geçelim artýk jilete. Makasla hayat çok zor

Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    2

Alýntý Arya Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ay pardon ya Þaþýrmýþým resmen. Hpv pozitifken ve sigil cýkarýyorsa jilet kullanýlmaz kesinlikle, kusura bakmayýn arkadaþlar.
    Ben jilet kullanmaya geçtim bi an nedense sizde öyleymiþsiniz gibi yazdým örnek vermek için.. tekrardan sorry.
    Makasla kýsaltma yapabilirsiniz, veya tuy dokucu tarzý bir þey kullanýyorsanýz onun spatulasýný baþka kimse kullanmamalý.
    Abim tüy dökücü kremlerin de minör çatlaklar oluþturabildiðini söylemiþti 😅 onu da önermiyor bana "Zaten iliþkiye girmeyeceksin niye kesiyorsun ? Doktordan çekiniyorsan salak deðilse anlayýþla karþýlar" demiþti.
    Bu arada amacým çokbilmiþlik taslamak deðil dermatolog uzman arkadaþlarýyla da konuþtum bu konuyu ondan yazýyorum.

Administrator Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý Kayakar Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Allah'ým þu günleri nasip et biz de geçelim artýk jilete. Makasla hayat çok zor
    Yaranýza tuz basmýþ gibi oldum di mi ya ?
    Ben tüy dökücü krem kullanmýþtým bu sureclerde. Sýk kullanmayý önermem ama. Doktor da kullanabilirsin demiþti.

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    2

Arkadaþlar tahriþ falan hikaye. Bana bu virüs tüylü girdiðim ve karþýmdakinin de tüylü olduðu bir iliþkiden bulaþtý. Hem de tek gecede ! Yani her türlü sürtünme yoluyla bulaþabiliyor. Korunmasýzdýk. Belki prezervatif olsaydý etkisi olurdu,bulaþmazdý. Onu bilmiyorum.

Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    2

Ya kardesim siz ne diyorsunuz boyle seylerden virus asla bulaþmaz , en son teknoloji testler bile suruntu yontemi ile virusun varligini bulamazken gelmisiniz yok idrardan gecermi yok tukurukten geçermi saçmalamayin abi imkansiz geçmez. Tuvalettende geçmez ihtimal milyarda bi ihtimal .
    Hatta idda ediyorum erkek prezervatif kullansin genital bolgeside killi olsun tras edilmemis olsun bulaþmaz kolay kolay

Administrator Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý bloggg Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar tahriþ falan hikaye. Bana bu virüs tüylü girdiðim ve karþýmdakinin de tüylü olduðu bir iliþkiden bulaþtý. Hem de tek gecede ! Yani her türlü sürtünme yoluyla bulaþabiliyor. Korunmasýzdýk. Belki prezervatif olsaydý etkisi olurdu,bulaþmazdý. Onu bilmiyorum.
    Korunmadýðýnýz için bulaþ olmuþtur. Genital bölgede biraz tüy olmasý iyi oluyormuþ virüs hemen çat diye bulaþma riskini azaltýyormuþ özellikle kadýnlar için aslýnda.

Bu Konu için Etiketler