Blog Sitemiz : hpvliyiz.wordpress.com
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Özel Üye
    Tecrübe Puaný
    4

1 yýl sonraki sonuçlarým

Selam arkadaþlar, beni bilenler bilir hpv 16lý bir kadýndým. Çok korkuyordum falan filan hepinizin yaþadýklarýný ben de yaþadým kýsacasý. Cin1im vardý rahim agzýnda ayný zamanda.. bugün 1 yýl sonra tekrar hpv tipleme sonucumu aldým (daha smear sonucum çýkmamýþ) hpv16 hala pozitif bide üstüne 52 var.. bu süreçte kimseyle birlikte olmamiþtim. Siðilim yoktu umarým hala da yoktur. Haftaya kolposkopiye çaðýrdý doktorum, bakalým nasýl bir tedavi önerecek. Sizleri haberdar edeceðim. Buarada moralim bozuk deðil, bunu yeneceðimi biliyorum

Özel Üye
    Tecrübe Puaný
    4

Cevap: 1 yýl sonraki sonuçlarým

Buarada hpv tip 52ye sahip olanlar beni bilgilendirirse sevinirim

Administrator Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Hadi bakalým caným haberdar et çok geçmiþ olsun

Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    4

merhaba, bende de tip 52+53+83 var. nisanda benim de 1. yýlým dolacak ve test yaptýrmam lazým ama þuan gidemiyorum coronadan kaynaklý. ve cin1' dim.
    siðil hiç çýkarmadým ve çok fazla akýntým oluyor. aþý olmuþtum ve Hakan Hocaya gittiðim de oral yolla bulaþan bir tip olduðunu söylemiþti, 52 için..

Özel Üye
    Tecrübe Puaný
    3

Kadýndým diye cümleye girdiðinde yendin sanýp sevindim ama yeneceksin eminim ki, belki biraz daha zaman. Ýyi ki hep birlikteyiz. Ýnanýyorum geçecek

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    3

geçmiþ olsun peki bu süreçte ahcc filan kullanmýþ mýydýnýz?

Özel Üye
    Tecrübe Puaný
    4

Evet 5 ay ahcc kullandým ve herseye baya dikkat ettim hala da ediyorum.. ama demekki bazen olmayinca olmuyor. Ben de böyle oldu doye herkeste olcak diye biþe yok.. 52 oral yolla bulaþýyor olabilir çünkü bende de oral yakýnmalar var ama doktorlar biþe yapmiyorlar.. kanser olmayayim da baþka biþe istemem. Bu sali kolposkopi yapýlcak. Artýk o cin1 bölgeyi temizlesin doktor baþka biþe istemiyorum, ozaman bence herþey yoluna girecek

Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    3

Selam,benimde ilk genotipte sonucun 52 idi.. sonra o gitti 56 geldi ve en son geçen ay baktýðýmýzda 35 pozitiftim. Siðilim hiç yoktu,taaki geçen ay makat içi siðili öðrenene kadar...

Cin1 i temizlemez... þuan tip 52 olduðun için bir de onun getirisi götürüsü olmuþ mu o yüzden büyüteçle izleyip lezyon göztecek,varsa aktif lezyonun biopsi alýp ne olduðuna bakacak...

Hiç korkma ya.. geçicek bi gün. Ben saldým artýk. Þuan tek sýkýntým siðillerim. O canýmý çok sýkýyor

Özel Üye
    Tecrübe Puaný
    4

Alýntý Cloudslove Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Selam,benimde ilk genotipte sonucun 52 idi.. sonra o gitti 56 geldi ve en son geçen ay baktýðýmýzda 35 pozitiftim. Siðilim hiç yoktu,taaki geçen ay makat içi siðili öðrenene kadar...

Cin1 i temizlemez... þuan tip 52 olduðun için bir de onun getirisi götürüsü olmuþ mu o yüzden büyüteçle izleyip lezyon göztecek,varsa aktif lezyonun biopsi alýp ne olduðuna bakacak...

Hiç korkma ya.. geçicek bi gün. Ben saldým artýk. Þuan tek sýkýntým siðillerim. O canýmý çok sýkýyor
    Caným valla 2. Kolposkopi olcak oyuzden alir diye umuyorum artik.. aynen atlaticaz bugunleri

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    3

Benim de ekimde kolposkopide cin1 cikti ben de ahcc kullaniyorum bir de beta glukan filan . Deflagyn jel de kullaniyorum. Asi yaptiriyorum. Maddi olarak bittim doktor muayenesi filan her sey cok pahali. Tek istegim su cin1den kurtulmak. Oral ve anal iliski olmustu bu suphelerle yasamak cok igrenc. Ustune bana bulastiran insan zorla yapmadim herseyi biliyordun dedi ve gitti. Hpv tasidini bilsem tabii ki birlikte olmazdim ustelik ilk iliskimdi. Herkese Allah sifa versin.