hepsisosyal
Blog Sitemiz : hpvliyiz.wordpress.com
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    0

özel hastanelere bakýþ?

Merhaba arkadaþlar. Kendi muayenesi olan doktorlardansa bir özel hastaneye gidip koter yaptýrmak istediðime karar verdim ama sizlere de danýþmak istedim. Bu konu hakkýndaki düþünceleriniz nelerdir? Ben muayeneler hakkýnda buradan okuduðum þeyler sebebiyle doktorlarýn ticari kaygý güttüðü, kontrolde ilgilenmediði gibi bir kanýya vardým. Kendim gittiðim bi muayenehaneyi de hiç beðenmedim. Bunlar beni özel hastaneye gitmeye yönlendirdi. Ýstanbulda önereceðiniz doktor, hastane var mý? Fiyatlarý da uçuk olmayan? 650 tl muayene ücreti istemeyen mesela tüm tahlillerim var. Sadece koter yaptýrcam aslýnda.

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    5

Cevap: özel hastanelere bakýþ?

Ben de buna ilaveten asit testi yaparak siðillere bakan özel hastanede bir doktor arýyorum. Ýstanbul ya da eskiþehir'de bildiðiniz böyle doktorlar varsa bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Administrator Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Bilmiyorsan diye söyleyeyim: Forumumuzda Dr. Levent Türk var 3 senedir. Hpv konusuyla yýllardýr ilgileniyor. Muayane ücreti 200 tl idi en son. Forumdan gelenlere de %20 koterizasyon indirimi yapýyor + siðilleri yakarken asetik asit kulanýyor diye biliyorum sen yine sorarsýn + büyütücü gözlük kullanýyor.

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    5

Levent beye gittim dediðin gibi asit ile kontrol etti ancak muayenehanesinin yeri, gelen hasta profili vs biraz içime sinmedi. Baþka bir doktor bulamazsam kendisine gitmeye devam edeceðim. Kendisi iyi bir doktor ama dýþ etkenler biraz düþündürdü açýkcasý :/

Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    5

Alýntý Navicula Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Levent beye gittim dediðin gibi asit ile kontrol etti ancak muayenehanesinin yeri, gelen hasta profili vs biraz içime sinmedi. Baþka bir doktor bulamazsam kendisine gitmeye devam edeceðim. Kendisi iyi bir doktor ama dýþ etkenler biraz düþündürdü açýkcasý :/
    kesinlikle katýlýyorum. bende gittim kendisine, korktum dedim nereye geldim ben.. çok soðuk çok huzursuz bir yer. umarým daha iyi bi yere çýkma þansý olur.

Administrator Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý asliasli Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    kesinlikle katýlýyorum. bende gittim kendisine, korktum dedim nereye geldim ben.. çok soðuk çok huzursuz bir yer. umarým daha iyi bi yere çýkma þansý olur.
    Hadi ya nasýl bir ortam arkadaþlar? Muayene yerinin çok sevecen olmasýndan çok yapýlan iþlemin ve doktorun iyi olup olmadýðý her zaman benim için daha önemlidir. Sizi rahatsýz hissettirmiþ olabilir.

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Ben de kendisine muayene oldum ancak hem diðer arkadaþlarla ayný sebeplerden hem de kendisini biraz tutuk bulduðumdan ona gitmekte emin olamadým. O sebeple muayenehaneye deðil de bi özel hastaneye gideyim dedim. Ama öneri yok sanýrým kimseden þuan için.

Özel Üye
    Tecrübe Puaný
    6

Özel olarak önerebileceðim asetik asit testi yapan Hakan Topalismailoðlu ve Süleyman Engin Akhan ikiside iþini iyi yapan hastalarýyla ilgi alaka olarak iyi davranan kiþilerdir ama muayneleri biraz tuzludur haberin olsun.

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý darkFTH Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Özel olarak önerebileceðim asetik asit testi yapan Hakan Topalismailoðlu ve Süleyman Engin Akhan ikiside iþini iyi yapan hastalarýyla ilgi alaka olarak iyi davranan kiþilerdir ama muayneleri biraz tuzludur haberin olsun.
    Razýyým artýk ya geçsin de tek. Peki eralp baþeri biliyo musunuz? Ona karar kýldým gibi ?

Bu Konu için Etiketler