Ben de buna ilaveten asit testi yaparak siðillere bakan özel hastanede bir doktor arýyorum. Ýstanbul ya da eskiþehir'de bildiðiniz böyle doktorlar varsa bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Merhaba arkadaþlar. Kendi muayenesi olan doktorlardansa bir özel hastaneye gidip koter yaptýrmak istediðime karar verdim ama sizlere de danýþmak istedim. Bu konu hakkýndaki düþünceleriniz nelerdir? Ben muayeneler hakkýnda buradan okuduðum þeyler sebebiyle doktorlarýn ticari kaygý güttüðü, kontrolde ilgilenmediði gibi bir kanýya vardým. Kendim gittiðim bi muayenehaneyi de hiç beðenmedim. Bunlar beni özel hastaneye gitmeye yönlendirdi. Ýstanbulda önereceðiniz doktor, hastane var mý? Fiyatlarý da uçuk olmayan? 650 tl muayene ücreti istemeyen meselatüm tahlillerim var. Sadece koter yaptýrcam aslýnda.
Ben de buna ilaveten asit testi yaparak siðillere bakan özel hastanede bir doktor arýyorum. Ýstanbul ya da eskiþehir'de bildiðiniz böyle doktorlar varsa bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Bilmiyorsan diye söyleyeyim: Forumumuzda Dr. Levent Türk var 3 senedir. Hpv konusuyla yýllardýr ilgileniyor. Muayane ücreti 200 tl idi en son. Forumdan gelenlere de %20 koterizasyon indirimi yapýyor + siðilleri yakarken asetik asit kulanýyor diye biliyorum sen yine sorarsýn + büyütücü gözlük kullanýyor.![]()
Levent beye gittim dediðin gibi asit ile kontrol etti ancak muayenehanesinin yeri, gelen hasta profili vs biraz içime sinmedi. Baþka bir doktor bulamazsam kendisine gitmeye devam edeceðim. Kendisi iyi bir doktor ama dýþ etkenler biraz düþündürdü açýkcasý :/
Ben de kendisine muayene oldum ancak hem diðer arkadaþlarla ayný sebeplerden hem de kendisini biraz tutuk bulduðumdan ona gitmekte emin olamadým. O sebeple muayenehaneye deðil de bi özel hastaneye gideyim dedim. Ama öneri yok sanýrým kimseden þuan için.
Özel olarak önerebileceðim asetik asit testi yapan Hakan Topalismailoðlu ve Süleyman Engin Akhan ikiside iþini iyi yapan hastalarýyla ilgi alaka olarak iyi davranan kiþilerdir ama muayneleri biraz tuzludur haberin olsun.