Düşünüyorum. O kadar çok hpvli var ki.
Sadece çevremdeki 5-6 kişi bu sitenin sahibi olduğumu biliyor. O arkadaşlarımdan biri 2 sene önce hpvden şüphelendiği için bana yazmıştı. Hpv çıkmadı allahtan.
Hatta size şöyle çok ilginç bir şey söyleyeyim. Ama kim olduğunu söylemeyeceğim:
Bilinen bir youtuber bir kişiyle tanışmıştım. Önceden bu kadar ünlü değildi 2 yıl kadar önce falan. Şimdi bayağı tanınıyor youtube'da. Bu kişiyle konuşurken bir şekilde konu web ile alakalı bir sohbete geldi, ben de bir web sitem olduğunu söyledim. Sağlık üzerine dedim geçtim ama iyice merak etti. Ben de peki diyim, açıkladım. Kimliğimi ifşa etmediğimi biliyorsunuz sizde ama açıkladım o kişiye sitenin ne ile ilgili olduğunu.
Kendisi ve sevgilisi bu hpv süreciyle uğraşıyorlardı o dönem ve sitenin benim olduğunu öğrenince şok olduOna sizlere aktardığım tavsiyeleri verdim. Fakat cinsel ilişkiye girmeye devam ediyorlardı. Şu an hpv den kurtuldular mı bilmiyorum, insanların özel hayatı diye ben de sormak istemedim. Sonra sonra zamanla koptuk, kendi dünyasını yarattı youtube'da. Öyle işte
![]()