hepsisosyal
Blog Sitemiz : hpvliyiz.wordpress.com
Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234
Toplam 39 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 39 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Administrator Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Cevap: HPV ile Mücadele Günlüðüm

ben de bi 6 ay jilet kullanmamýþtým negatif olduktan sonra

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Ben de bir süre beklemeyi düþünüyorum acelem yok. Negatif olduðuma neredeyse eminim o yüzden keyifler yerinde

Kýdemli Üye
    Tecrübe Puaný
    2

@stronger merhaba; hikayeni okudum baþlýðý da 2,5 sene önce sen açmýþsýn. Hpv olduktan bir kaç ay sonra. Belli reçeteler ve tedaviler izlemiþsin. Hâla foruma uðrayan eski bir üye olarak senin negatif olup olmadýgýný bilmek isteriz test yaptýracak mýsýn?

Tecrübe Puaný
    10

Alýntý stronger17 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ben de bir süre beklemeyi düþünüyorum acelem yok. Negatif olduðuma neredeyse eminim o yüzden keyifler yerinde
    Harika iyi bakalým test neden yaptýrmýyorsun diye sorucam ama erkeklerde siðil yokken test yapýlmasýnýn zor oldugunu biliyoruz penis ucuna çubuk sokulduðu için biraz tatsýz bir iþlem, bu sebepten mi?

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Aslýnda hem o sebepten hem de fýrsat yaratýp þehir hatta ülke deðiþtirmem gerekecek o sebeple. Negatif olduðuma %99 inanýyorum test de bunu %100 yapar

Tecrübe Puaný
    10

Aslýnda hem o sebepten hem de fýrsat yaratýp þehir hatta ülke deðiþtirmem gerekecek o sebeple. Negatif olduðuma %99 inanýyorum test de bunu %100 yapar
    iyi hadi bakalým, test olsaydýn yine iyiydi ama hadi neyse

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Negatif olduðuma inancým tam sýkýntý yok hahaha

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Merhaba arkadaþlar, 30 yaþýnda bir erkek bireyim. Hpv ne zaman ve kimden kaptým çok emin olamadým Fakat 2 sene önce büyük yumrular halinde siðiller çýkmýþtý. Hepsi yakýldý ve 2 sene boyunca hiç siðile rastlamadým. Fakat þuan ufak ufak 3-4 tane farkettim ve psikolojim alt üst oldu. kriyoterapi yaptý dermatoloji doktoru ama gerçekten moralim çok bozuk. bizim bunu tamamen yenme þansýmýz yokmudur, neler yapýlmalý. Tamamen yenip, evlenip çocuk yapanlarýmýz falan varmýdýr. Ben yakýnda evleneceðim ve bu durum gerçekten canýmý çok sýkýyor.

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Merhaba, kýsaca kendimden ve HPV'li olma ve olduktan sonra neler yaptýðýmdan bahsedeceðim. HPV taþýdýðýmý öðrendikten hemen sonra foruma, bloglara, yerli ve yabancý kaynaklara bakmaya baþlamýþtým. Bu esnada üye olmasam da forumda vakit geçiriyordum. Mart sonuna doðru üye oldum, sadece paylaþýmlarý okuyordum. Daha sonra hem benimle ayný durumda olan insanlara hem de kendime moral olmasý açýsýndan cesaretimi toplayýp hikayemi anlatmak istedim.

24 yaþýnda bir erkeðim, cinsel birliktelik yaþadýðým (korunarak ve korunmayarak) bir kadýn arkadaþýmdan virüs bulaþtý. Kendisi 2-3 sene önce böyle bir durum geçirdiðini ve atlattýðýný düþündüðünü anlattý. Virüs konusunda hiçbir bilgisi yoktu ve erkeklerin sadece taþýyýcý olabildiðini ve bir zararý olmadýðýný söyledi. Baþýmdan aþaðýya kaynar sular dökülmüþ gibi olmuþtum. Ýlk önce penisimin sünnet derisinde su kabarcýðý gibi/sivilce gibi oluþumlar gözledim. Deðiþik kremler kullanýldý ve bunlar kendi kendine kayboldu (tabi ben de biraz oynamýþtým onlarla vs.). Bu esnada o kiþiyle görüþmeyi kestim ve doktor araþtýrmasý yapmaya baþladým.

Ýþim gereði bulunduðum þehirde devlet hastanesindeki bir doktora gittim (cildiye). Bu esnada hem sünnet derisinde hem de penis kökünde ufak tefek 4-5 tane sivilce/siðil gibi oluþumlar gözlemliyordum. Çok kýsa sürede güya "ilgilenerek" kriyoterapi uyguladý, can sýkan bir süreçti, hafif acý/aðrý oldu. Tekrarladýkça kriyoterapi yaptýrmamý önerdi ve Zinco isimli çinko hapýný yazdý. Bununla beraber kriyoterapi yapýlan bölgeye 2 hafta kullanmam için Batticon önerdi. Doktorun tavrýndan ve iþleminden memnun kalmamýþtým, bu esnada psikolojim iyice kötüydü.

Sonrasýnda ailemle durumu paylaþtým ve Ýstanbul'da özel bir hastanedeki cildiye'deki bir uzman doktora gittim. HPV'yi detaylý olarak anlattý ve kriyoterapi yerine koterizasyon önerdiðini söyledi. Kabul ettim ve koterizasyon yapacaðý noktalarý lokal anestezi ile uyuþturarak iþlemi gerçekleþtirdi. Ýþlemi yaparken ýþýk ve büyüteç tarzýnda bir büyütücü kullandý. Asit vb. ile boyama yapmaya gerek olmadýðýný, göz ile zaten oluþumlarý gördüðünü söyledi. Bu esnada iþlemi yaparken garanti olmasý açýsýndan siðil/sivilce tarzý oluþum olup olmadýðýna emin olmadýðý yerlere de uyguladý (belki 15-20 yer). Devlet hastanesinde yaþadýðým olumsuz tecrübe sonrasýnda kendisinden memnun kalmýþtým. Sonrasýnda koterizasyon yapýlan noktalar 2-3 hafta sonrasýnda iyileþti. Memnun kalmýþtým ama içimde tam bir güven oluþmamýþtý. Belki psikolojik olarak öyle hissetmiþtim, bilmiyorum.

Bu esnada Nisan baþýnda arkadaþým aracýlýðýyla Ýngiltere'den TimeHealth Marka 5 paket AHCC temin ettim. 1 Kapsülde 600 mg AHCC bulunuyor. 4 Nisan'dan itibaren sabah aç karnýma 5 kapsül (3 gr. toplam) içmeye baþladým.

Tekrar sünnet derisinde ve penis kökünde ufak oluþumlar gördükten sonra, forumu da takip eden, konularý ve cevaplarý bulunan Dr. Levent Türk hocama gittim. Kendisine hikayemi anlattým, sonrasýnda asit uygulamasý, laboratuvar için bir siðilden numune aldý ve koterizasyon ile siðilleri yaktý. Baðýþýklýðýmý güçlendirmek için bir reçete yazdý. Kendisinden çok memnun kaldým, hem baþkalarýna tavsiye etmek hem de kendisine bir kez de forumdan teþekkür etmek için bunu yazýyorum. Kendisini nereden duyduðumu sorduðunda hem internetten, hem forumdan olduðunu söylemiþtim. Tekrar çok teþekkür ederim.

Þimdi tarihsel olarak hikayem:

Eylül-Kasým 2018 / Korunarak ve korunmayarak kadýn arkadaþým ile cinsel iliþki.
    Aralýk 2018 - Ocak 2019 / Sünnet Derisinde su kabarcýðý gibi oluþumlar ve kaybolmasý.
    18 Mart 2019 / Devlet Hastanesine gidip Kriyoterapi (Memnuniyet 2/10)
    29 Mart 2019 / Özel bir hastanede Koterizasyon (Memnuniyet 6/10)
    18 Mayýs 2019 / Dr. Levent Türk, Koterizsayon ve HPV tip testi için numune. (Memnuniyet 10/10)

Kullanmaya Baþladýðým Ürünler, Miktarlar ve Tarihler:

- TimeHealth AHCC (Ýngiltere ürünü) - Sabah aç karnýna 5 Kapsül ( 600 mg/kapsül, Toplam 3 gr.) - 4 Nisan 2019'dan beri düzenli.
    - Immuferon - Sabah 1, Akþam 1. 22 Mayýs 2019'dan beri düzenli.
    - Voonka Propolis Kapsül 500 mg - Sabah 1 tane. 22 Mayýs 2019'dan beri düzenli.
    - Glizigen Sprey - Sabah 1,Öðle 1, Akþam 1 ilgili bölgeye sýkýlýyor. 22 Mayýs 2019'dan beri düzenli.
    - Solgar Green Tea Leaf Extract - Temin Edilecek. Sabah 1 tane kullanýlacak.

HPV Tip testi sonucum: 6, 11, 42, 52, 56. (Evet 5 tip )

Belirli aralýklar ile konumu düzenlemeye, yeni bilgiler vermeye devam edeceðim. Burada anlattýklarým, kullandýklarým, yaþadýklarým sadece bana özeldir. Hiçbir þekilde ilaç öneri tavsiyesi yerine geçmez. Tek önerim alanýnda uzman olan bir doktora gitmeniz ve tedavinizi sürdürmenizdir. Ben HPV'den kurtulacaðýma ve kurtulacaðýmýza inanýyorum. Sorularýnýzý cevaplamaktan memnuniyet duyarým, sevgiler.
    Merhaba glizigen spreyi nereden aldýnýz eczanelerde bulamýyorum ve tedavi amaçlý mý kullanýlýyor yoksa önleme amaçlý mý ?

Bu Konu için Etiketler