hepsisosyal
Blog Sitemiz : hpvliyiz.wordpress.com
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 39 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

HPV ile Mücadele Günlüðüm

Merhaba, kýsaca kendimden ve HPV'li olma ve olduktan sonra neler yaptýðýmdan bahsedeceðim. HPV taþýdýðýmý öðrendikten hemen sonra foruma, bloglara, yerli ve yabancý kaynaklara bakmaya baþlamýþtým. Bu esnada üye olmasam da forumda vakit geçiriyordum. Mart sonuna doðru üye oldum, sadece paylaþýmlarý okuyordum. Daha sonra hem benimle ayný durumda olan insanlara hem de kendime moral olmasý açýsýndan cesaretimi toplayýp hikayemi anlatmak istedim.

24 yaþýnda bir erkeðim, cinsel birliktelik yaþadýðým (korunarak ve korunmayarak) bir kadýn arkadaþýmdan virüs bulaþtý. Kendisi 2-3 sene önce böyle bir durum geçirdiðini ve atlattýðýný düþündüðünü anlattý. Virüs konusunda hiçbir bilgisi yoktu ve erkeklerin sadece taþýyýcý olabildiðini ve bir zararý olmadýðýný söyledi. Baþýmdan aþaðýya kaynar sular dökülmüþ gibi olmuþtum. Ýlk önce penisimin sünnet derisinde su kabarcýðý gibi/sivilce gibi oluþumlar gözledim. Deðiþik kremler kullanýldý ve bunlar kendi kendine kayboldu (tabi ben de biraz oynamýþtým onlarla vs.). Bu esnada o kiþiyle görüþmeyi kestim ve doktor araþtýrmasý yapmaya baþladým.

Ýþim gereði bulunduðum þehirde devlet hastanesindeki bir doktora gittim (cildiye). Bu esnada hem sünnet derisinde hem de penis kökünde ufak tefek 4-5 tane sivilce/siðil gibi oluþumlar gözlemliyordum. Çok kýsa sürede güya "ilgilenerek" kriyoterapi uyguladý, can sýkan bir süreçti, hafif acý/aðrý oldu. Tekrarladýkça kriyoterapi yaptýrmamý önerdi ve Zinco isimli çinko hapýný yazdý. Bununla beraber kriyoterapi yapýlan bölgeye 2 hafta kullanmam için Batticon önerdi. Doktorun tavrýndan ve iþleminden memnun kalmamýþtým, bu esnada psikolojim iyice kötüydü.

Sonrasýnda ailemle durumu paylaþtým ve Ýstanbul'da özel bir hastanedeki cildiye'deki bir uzman doktora gittim. HPV'yi detaylý olarak anlattý ve kriyoterapi yerine koterizasyon önerdiðini söyledi. Kabul ettim ve koterizasyon yapacaðý noktalarý lokal anestezi ile uyuþturarak iþlemi gerçekleþtirdi. Ýþlemi yaparken ýþýk ve büyüteç tarzýnda bir büyütücü kullandý. Asit vb. ile boyama yapmaya gerek olmadýðýný, göz ile zaten oluþumlarý gördüðünü söyledi. Bu esnada iþlemi yaparken garanti olmasý açýsýndan siðil/sivilce tarzý oluþum olup olmadýðýna emin olmadýðý yerlere de uyguladý (belki 15-20 yer). Devlet hastanesinde yaþadýðým olumsuz tecrübe sonrasýnda kendisinden memnun kalmýþtým. Sonrasýnda koterizasyon yapýlan noktalar 2-3 hafta sonrasýnda iyileþti. Memnun kalmýþtým ama içimde tam bir güven oluþmamýþtý. Belki psikolojik olarak öyle hissetmiþtim, bilmiyorum.

Bu esnada Nisan baþýnda arkadaþým aracýlýðýyla Ýngiltere'den TimeHealth Marka 5 paket AHCC temin ettim. 1 Kapsülde 600 mg AHCC bulunuyor. 4 Nisan'dan itibaren sabah aç karnýma 5 kapsül (3 gr. toplam) içmeye baþladým.

Tekrar sünnet derisinde ve penis kökünde ufak oluþumlar gördükten sonra, forumu da takip eden, konularý ve cevaplarý bulunan Dr. Levent Türk hocama gittim. Kendisine hikayemi anlattým, sonrasýnda asit uygulamasý, laboratuvar için bir siðilden numune aldý ve koterizasyon ile siðilleri yaktý. Baðýþýklýðýmý güçlendirmek için bir reçete yazdý. Kendisinden çok memnun kaldým, hem baþkalarýna tavsiye etmek hem de kendisine bir kez de forumdan teþekkür etmek için bunu yazýyorum. Kendisini nereden duyduðumu sorduðunda hem internetten, hem forumdan olduðunu söylemiþtim. Tekrar çok teþekkür ederim.

Þimdi tarihsel olarak hikayem:

Eylül-Kasým 2018 / Korunarak ve korunmayarak kadýn arkadaþým ile cinsel iliþki.
    Aralýk 2018 - Ocak 2019 / Sünnet Derisinde su kabarcýðý gibi oluþumlar ve kaybolmasý.
    18 Mart 2019 / Devlet Hastanesine gidip Kriyoterapi (Memnuniyet 2/10)
    29 Mart 2019 / Özel bir hastanede Koterizasyon (Memnuniyet 6/10)
    18 Mayýs 2019 / Dr. Levent Türk, Koterizsayon ve HPV tip testi için numune. (Memnuniyet 10/10)

Kullanmaya Baþladýðým Ürünler, Miktarlar ve Tarihler:

- TimeHealth AHCC (Ýngiltere ürünü) - Sabah aç karnýna 5 Kapsül ( 600 mg/kapsül, Toplam 3 gr.) - 4 Nisan 2019'dan beri düzenli.
    - Immuferon - Sabah 1, Akþam 1. 22 Mayýs 2019'dan beri düzenli.
    - Voonka Propolis Kapsül 500 mg - Sabah 1 tane. 22 Mayýs 2019'dan beri düzenli.
    - Glizigen Sprey - Sabah 1,Öðle 1, Akþam 1 ilgili bölgeye sýkýlýyor. 22 Mayýs 2019'dan beri düzenli.
    - Solgar Green Tea Leaf Extract - Temin Edilecek. Sabah 1 tane kullanýlacak.

HPV Tip testi sonucum: 6, 11, 42, 52, 56. (Evet 5 tip )

Belirli aralýklar ile konumu düzenlemeye, yeni bilgiler vermeye devam edeceðim. Burada anlattýklarým, kullandýklarým, yaþadýklarým sadece bana özeldir. Hiçbir þekilde ilaç öneri tavsiyesi yerine geçmez. Tek önerim alanýnda uzman olan bir doktora gitmeniz ve tedavinizi sürdürmenizdir. Ben HPV'den kurtulacaðýma ve kurtulacaðýmýza inanýyorum. Sorularýnýzý cevaplamaktan memnuniyet duyarým, sevgiler.

Özel Üye
    Tecrübe Puaný
    5

Cevap: HPV ile Mücadele Günlüðüm

Çok güzel yazmýþsýnýz her seyi. Umarým en kýsa sürede negatif f olursunuz. Dr Levent beyle negatif olan biri daha yazmýstý kendisi cok iyi bir doktor okuduðum kadarýyla. Peki o yazdýðýnýz sprey ne iþe yarýyor tam olarak.

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý Þans Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Çok güzel yazmýþsýnýz her seyi. Umarým en kýsa sürede negatif f olursunuz. Dr Levent beyle negatif olan biri daha yazmýstý kendisi cok iyi bir doktor okuduðum kadarýyla. Peki o yazdýðýnýz sprey ne iþe yarýyor tam olarak.
    Teþekkür ederim yorumunuz ve düþünceniz için. Sprey genital bölgede temizlik saðlýyor.

Administrator Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Çok açýklayýcý yazmýþsýnýz. Ayrýca dr. Levent hocadan memnun kalmanýza sevindim hazýr þu an %20 koterizasyon indirim varken çok iyi olmuþ gitmeniz

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý Arya Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Çok açýklayýcý yazmýþsýnýz. Ayrýca dr. Levent hocadan memnun kalmanýza sevindim hazýr þu an %20 koterizasyon indirim varken çok iyi olmuþ gitmeniz
    Yorumunuz için teþekkür ederim Arya, severek takip ettiðim bir foruma katkýda bulunanildiysem ne mutlu bana. Gittiðimde indirimden faydalanmadým, tekrar ederse (ki umarým etmez) faydalanýrým, çok teþekkür ederim.

Tecrübeli Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Merhaba
    Bende tiplemedirme sonrasý hpv 6-11 çýktý
    Time health marka ahcc yi 17 Nisan itibari ile 6 kapsül/günlük olarak kullanmaktayým
    Gargasil aþýsýný olup olmama konusunda kararsýzým ; doktorum virüs var sende etkisi olmaz diyor ama bazý sitelerde kullananlarda , ahcc alýnan dönemde fayda saðladýðýný söylüyor
    Siz ne düþünüyorsunuz??

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý bedevi Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Merhaba
    Time health marka ahcc yi 17 Nisan itibari ile 6 kapsül/günlük olarak kullanmaktayým
    Gargasil aþýsýný olup olmama konusunda kararsýzým ; doktorum virüs var sende etkisi olmaz diyor ama bazý sitelerde kullananlarda , ahcc alýnan dönemde fayda saðladýðýný söylüyor
    Siz ne düþünüyorsunuz??
    Aþý konusunun yan etkileri beni korkutuyor, vücutta virüs olduktan sonra iþe yarar mý bilmiyorum. Doktorunuza danýþmanýzda fayda var gibi.

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý bedevi Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Merhaba
    Siz ne düþünüyorsunuz??
    merhaba. aþý konusunda bende çok kararsýzým. doktorumla konuþtuðumda hpv nin vücuttan atýlmasýnda da faydasý bulunacaðýný belirtti. bunun dýþýnda bende time health marka ahccc yi 21 hazirandan beri kullanmýyorum. ahcc dýþýnda propoliste kullanmak istiyorum ve ikisininde kullanýmý sabahlarý aç karnýna yemekten bir saat önce. ikisinide ayný anda ardý ardýna almak doðru olur mu ya da hem ahcc hem de propolis kullanan arkadaþlar bunlarý nasýl kullandýlar açýklayabilirler mi?

Administrator Arya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

@ebr tek baþýna ahcc yeterli oluyor yanýnda imutora bile gerek yok ben de 4 ay imutor +ahcc kullanmýstým. Sonraki 4 ay imutoru býrakmýþtým. Ýçin nasýl rahat edecekse öyle yap caným

Yeni Üye
    Tecrübe Puaný
    0

Bu hafta içinde güncelleme ve güzel haberler paylaþacaðým

Bu Konu için Etiketler