-
Administrator
- Tecrübe Puaný
- 10
Elma sirkesi ile siðillerden kurtulmak nasýl uygulanýr ?
Merhaba sevgili arkadaþlar, kader ortaklarým, hpvzedeler 🙂
Bu yazýda sizlere elma sirkesini genital bölgenize nasýl uygulayacaðýnýzý, ve hangi bölgelere uygulamanýz gerektiðini anlatacaðým. Aranýzda ”e iyi güzel de ben bunu nasýl uygulayacaðým?” diyenler var biliyorum, çýk çýk ordasýn, evet sen sen 🙂 Ýsterseniz baþlayalým, yalnýz yazýyý sonuna kadar okuyun bazý uyarýlarým da olacaktýr.
Ýhtiyacýmýz olanlar: Pamuk, Elma sirkesi, bant (bildiðimiz þeffaf olandan)
Alacaðýnýz pamuk miktarý oldukça küçük olmalýdýr. Siðiliniz ne kadar küçük görüyorsunuz deðil mi? siðilin boyutunun 2-3 katýný aþmamalýdýr pamuk miktarý. Yani bunu nasýl anlatsam size.. Leblebiden biraz daha küçük bir miktarda olmalýdýr pamuk miktarý. Neden? Çünkü arkadaþlar eðer fazla miktarda pamuk alýrsanýz ve sirkeye batýrdýktan sonra vücudunuza koyarsanýz, pamuk büyük olduðunda, siðilin olduðu bölgeden daha fazla bir alana yerleþecektir bu da iyi bir þey deðildir, hasarsýz bölgelere asit uygulamamýz lazým sadece siðilin olduðu alana bunu yapmamýz lazým. Sebebi de buydu. Sonra tahriþ olur dikkat edin.
Minicik pamuðumuzu aldýðýmýza göre, su þiþesinin kapaðý gibi ufak bir þeye sirkeyi dökün. Sonra da pamuðu sirkeye batýrýn. Pamuk bol sirkeli olduðundan, pamuðu sýkýp suyunu sýkýn. Ta taaaam evet þimdi sirkeli pamuðunuz hazýr.
NASIL UYGULAYACAÐIZ ?
Bandýnýz kaydýrmaz ya da normal selo bant olabilir. Yukarýdaki görselde görebilirsiniz.Öncelikle bantlarýnýzý her biri bir iþaret parmaðý uzunluðunda olacak þekilde kesin. Erkekler daha az kessin onlarýn iþaret parmaðý genelde daha uzun 😀 Hahaha. Bi 4-5 tane kesmeniz gerekiyor her siðil için, çünkü bantlarla pamuðu oturtacaðýz ve oynamasýný engelleyeceðiz. Gece boyu elma sirkemiz siðilimize nüfuz edecek. Neden 4-5 tane bant kullandýðýmýza gelirsek, pamuktaki sirke suyu için 1-2 tane bant koyarsak elma sirkesinin sývýsý onu yumuþatacak ve pamuk siðilli bölgenin üzerine tam oturmayacaktýr, hatta pamuk düþecek vs bu nedenle çok bant uyguluyoruz. Denendi onaylandý arkadaþlar, çok yaptým.
Pamuðu siðilli bölgenin üzerine koyduktan sonra bantlarýnýzý yýldýz þekli olacak þekilde, bir dikey bir yatay bir de çapraz þekilde bantlayýn. Düþmeyeceðine emin olduðunuzda tamamdýr. Bu iþlemi uyumadan önce yapmanýz lazým çünkü uyurken çok fazla hareket etmeyiz.
Ve benim tavsiyem eðer 3-4 tane siðiliniz varsa bunu yapýn. 5ten fazlaysa hiç uðraþmayýn doktora gidip kriyoterapi ya da koterizasyon iþlemiyle siðillerinizi tedavi ettirin. Burda önemli kýsým, siðillerinizin nerede olduðudur. Ýlk önce kadýnlar sonra erkekler için konuþayým: Kadýnlarda, eðer popo civarlarýnda ise ok sorun yok, vajina dudaklarýnýn kenarlarýndaysa yine sorun yok, vajina üstünde sorun yok ama vajina giriþinde ve özellikle dudaklarýn iç kýsmýndaysa kesinlikle elma sirkesi önermiyorum çok pis tahriþ olur. Forumdaki arkadaþým ”hepeve” yapmýþtý ve fazlasýyla tahriþ olduðunu çok zorlandýðýný söylemiþti.
Erkekler için ise, aslýnda penis baþý hariç hemen hemen her bölgeye yapabilirsiniz, sizin organýnýz bizimkisi gibi alengirli olmadýðýndan sorun yok. Ayrýca bantlamanýz da daha kolay, dola babam dola bandý sar gitsin misali. Þu an bunu yazarken kendi kendime koptum 😀
Her neyse kadýnlar dediðimi dikkate alsýn. Bunun dýþýnda bu iþlemi 3 gece uyguladýðýnýzda muhtemelen siðiliniz düþecektir. Ýlk baþta siðiliniz kararacak ve küçülecek, hatta en uygun tabir; pörsüyecek. Bu iyiye iþaret. 4 günden fazla yapmayýn bir tane siðil için. Ve eðer çok acil deðilse her gece sadece 2 siðil için bunu uygulayýn. Diðer siðilleri baþka günde yapýn. Ama eðer 1 siðile baþladýysanýz o siðile aynen 2-3 gece bu iþlemi yapýp düþürün. Birini temizlediðinizde diðerine geçin. Siðiliniz düþtüyse fucidin krem kullanabilirsiniz. Ýþte bitti.
Umarým yardýmcý olabildim. Kolay gelsin hepinize. Foruma üye olmayý unutmayýn, beni mutlu edersiniz 🙂 Ek olarak hpv negatif olmak ve hpvden kurtulmak için maddi durumunuz el veriyorsa kesinlikle ahcc kullanýn. Ahcc hakkýnda bu blogda ve forumda bolca yazý yazdým, okuyup bilgi edinebilirsiniz.
Ahcc temini için ulaþacaðýnýz numara; 0542 487 21 22. Forumdan geldiðinizi söylemeniz, veya ”arya yönlendirdi” demeniz yeterlidir. Ýyi günler 🙂
Arya.
Bu Konu için Etiketler