Vulvoskopi ve biyopsi yaptırmalısın. Herşey olabilir. Uzman bi doktorun görmesi gerek diye düşünüyorum. Hsv genelde içi su dolu kabarcıklar şeklinde oluyor diye biliyorum.
Merhaba iki sene önce hpv olduğumu öğrenmiştim son testim negatif geldi. İçim rahatlamıştı ki iki gün önce vulvada ani bi yanmayla iç dudak ve dış dudak arası olan bölgede beyazlama oldu,resmen yandı. Acılı bi gece geçirdim doktora gittim hiç böls bişi görmediğini herpes olabileceğini söyledi krem verdi vs. Resmen 3-4 cm büyüklüğünde bi yara oluştı aniden. Böle bişi başına gelen var mı lütfen cevap verin
Vulvoskopi ve biyopsi yaptırmalısın. Herşey olabilir. Uzman bi doktorun görmesi gerek diye düşünüyorum. Hsv genelde içi su dolu kabarcıklar şeklinde oluyor diye biliyorum.
Sirke vs kullanmadıysanız bi anda bu kadar yanma olayı cok tuhaf ben sirkeyle kendimi bile bile yaktıgım için ordan biliyorum sora batuconla iyileştirmeye calıstım
Merhabalar eğer özel laboratuvarlarda test yaptıramıyorsanız üniversite hastanelerinde ücretsiz yaptırabilirsiniz. Ben de öyle yapacağımçok geçmiş olsun bu arada
Universite hastanelerinde yapiliyor ucretsiz yuksek riskli tiplere bakiliyor
herpes yaralarına benziyor. sulu ağrılı yara şeklinde kendini gösteriyormuş ve dönem dönem atak yapıyormuş. herpes için beni cildiyeye yönlendirdiler daha gidemedim randevu bulamadığım için. durum nedir şu anda burayı güncellerseniz sevinirim
Asiviral hap krem ile geçti çok şükür